U poteza tri vozi se i ti! u Billa trgovinamaNagradna igra Mesne industrije Gavrilović “U poteza tri vozi se i ti!” nastavlja se širiti diljem Hrvatske.  

Ovog puta, radi se o trgovačkom lancu Billa u kojem od ponedjeljka, 27. lipnja 2016., pa sve do nedjelje, 31. srpnja 2016. svi kupci Gavrilović proizvoda imaju priliku osvojiti sveukupno pet mobilnih uređaja te vozilo Volkswagen up 1,0.

KAKO POSTATI SRETAN DOBITNIK?
Kao što i samo ime nagradne igre kaže potrebno je učiniti tri jednostavna poteza. Od 27. lipnja 2016. pa sve do 31. srpnja 2016. kupite bilo koji Gavrilovićev proizvod u Billi, sačuvajte račun te ključnu riječ GAVRILOVIĆ, broj računa i osobne podatke pošaljite SMS porukom na broj 60023.

Svakog tjedna bit će izvučen dobitnik mobilnog uređaja Samsung A3, a njihova će se imena objaviti na internetskoj stranici najkasnije osam dana od dana izvlačenja.

Ime sretnog dobitnika vozila Volkswagen up 1,0 bit će izvučeno 1. kolovoza 2016. te će također biti objavljeno na internetskoj stranici tvrtke Gavrilović. Istoga dana izvući će se i posljednje ime dobitnika mobitela Samsung A3.

Ne propustite novi nastavak nagradne igre Mesne industrije Gavrilović i iskušajte svoju sreću uz visoko kvalitetne mesne delicije u Billa trgovinama. Pravila nagradne igre mogu se pronaći na internetskoj stranici Mesne industrije Gavrilović.