narodni-rostilj-bundek-leo-pamela-ramljak-filip-dizdar-dalibor-petko-neda-parmac“Narodni roštilj uz PIK Vrbovec” i ove je subote okupio je brojne natjecateljske ekipe, Zagrepčane i poznate ljubitelje roštilj delicija na Bundeku u Zagrebu.

Ovom gastronomskom događaju nisu mogli odoljeti niti brojni slavni mesoljupci popust Luke Nižetića, Miroslava Škore, Nede Parmać, Pamele Ramljak, Filipa Dizdara, Denisa Dumančića i Sandija Cenova, priopćeno je iz PIK-a.

Tradicionalni “Narodni roštilj uz PIK Vrbovec” organizira se već treću godinu zaredom te putuje hrvatskim gradovima u potrazi za maherima od roštilja pa je tako ove subotu posjetio Bundek i oduševio sve Zagrepčane.

Centralni događaj bilo je natjecanje među roštilj ekipama pod voditeljskom palicom Davora Dretara Dreleta, a ove subote na Bundeku pobijedio je tim imena “Bilo kako”, koji nisu skrivali svoje zadovoljstvo osvojenom titulom najboljih roštilj majstora.

Priznali su kako je bila potrebna dobra priprema za današnji dan te su otkrili svoju tajnu pobjede, koja se krije u velikoj ljubavi prema pripremi roštilja i dobrom društvu te složnom timu.

Iako nisu pobijedile, veliku pozornost privukle su djevojke iz tima “Djevojčice sa šibicama” koje su pokazale kako i nježniji spol ima svoje adute za natjecanje u ovom tradicionalno muškom sportu.

Na pitanje naših poznatih što misle o pripremanju roštilja pod vodstvom ženske ruke, Pamela Ramljak je rekla kako radije spomenute poslove prepušta dečkima, jer im ne želi pokvariti veselje.

S druge strane Sandi Cenov se izjasnio kako je riječ o tradicionalno muškoj disciplini, no kako su i hrabre djevojke dobro došle u njihov klan.

Luka Nižetić nije se zamarao činjenicom tko priprema roštilj, već je napomenuo kako je jedino bitno da se cijelo događanje odvija u dobrom društvu uz veselu i opuštenu atmosferu, koje zasigurno nije nedostajalo ove subote na Bundeku.

Već sljedeće subote “Narodni roštilj uz PIK Vrbovec” nastavlja dalje okupljati gurmane i ljubitelje veselog druženja uz odličnu hranu u Slavonskom Brodu, gdje se očekuju nove natjecateljske ekipe i veliki broj posjetiteljae, navodi se u priopćenju.