coolinarika-4-okupljanje-largePodravkin gastronomski centar Štagelj bio je domaćin tradicionalnog okupljanja Uredništva web-stranice Coolinarika.com i njenih vjernih korisnika.

Već 4. po redu veliko godišnje “Cool okupljanje“ događaj je koji se među korisnicima željno iščekuje čitave godine, a u Koprivnicu je doputovalo stotinjak korisnika iz svih dijelova Hrvatske, pa čak i iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, objavili su iz Podravke.

Ova prva hrvatska društvena mreža na temu hrane i kuhanja danas broji više od 77.000 registriranih korisnika. Coolinarika ima više od 5,5 milijuna posjeta mjesečno, a Podravki omogućuje izravnu komunikaciju sa svojim potrošačima, koji su ovdje pronašli svoj virtualni kutak za razmjenu recepata, slika hrane i kulinarskih iskustava, ističu iz tvrtke.

“Malo je danas brendova poput Coolinarike koji su toliko popularni da s lakoćom brišu granice. Zato Coolinarika više ne živi samo u virtualnom svijetu, nego je svakim danom sve prisutnija i u realnom svijetu. Ona više nije samo kulinarska stranica, već svojevrsna društvena mreža koja potiče korisnike na njihov svesrdni angažman, kreativnim autorima daje nove ideje, a promatrače educira i zato je njezina vrijednost iznimna”, istaknuo je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić.

Tijekom druženja na Coolinarici među korisnicima su se razvila posebna prijateljstva koja se njeguju i izvan stranica Coolinarike. S obzirom da ovo veliko godišnje okupljanje s nestrpljenjem očekuju, korisnici se i tijekom godine spontano okupljaju u manjem broju diljem svijeta.

“Coolinarika je emocija, brend koji ima poseban odnos sa svojim korisnicima i nama je drago da ih je svakim danom sve više. Potvrda je to kako radimo dobar posao, a to znači da brinemo o našim korisnicima i njihovim potrebama jer im dajemo proizvod kakav žele. Coolinarika je dodana vrijednost našim potrošačima i zadovoljni smo što s njima imamo svakodnevnu komunikaciju”, napomenula je članica Uprave Podravke Jadranka Ivanković.

Lijepih i zanimljivih trenutaka nije nedostajalo, kao ni pozitivnih vibracija koje su se osjećale u zraku, uz izvrsnu gastronomsku ponudu popularnih korisničkih recepata. Prepuni dojmova i sa željom da se ponovno sretnu uživo, korisnici se rastaju, iako će se virtualno naći već za nekoliko sati ili idući dan, zaključuje se u Podravkinom priopćenju.