Nenad Miščević novi je generalni direktor Nectar grupe, najvećeg proizvođača sokova i prerađivača voća i povrća u Jugoistočnoj Europi u čijem sastavu posluju kompanije Nectar, Heba i Fructal. Miščević je funkciju preuzeo 1. prosinca 2020. godine.

Nenad Miščević u Nectar grupu dolazi s pozicije generalnog direktora multinacionalne kompanije PepsiCo, South Central Europe and Baltics. Ima više od 15 godina radnog iskustva na ključnim rukovodećim pozicijama. Značajnu ulogu je imao u postavljanju visokih standarda u rezultatima prodaje, uvođenju inovacija i uspješnom ostvarivanju prodajnih i poslovnih strategija, ostvarujući izvrsnost poslovnog procesa i osiguravajući sigurnu putanju razvoja poslovanja kompanije. Nenad Miščević je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Svojim bogatim profesionalnim iskustvom Miščević će doprinijeti novom razvojnom ciklusu Nectar grupe i daljnjem jačanju liderske pozicije i ekspanziji poslovanja kompanije koja je iz obiteljske tvrtke izrasla u vodeću regionalnu kompaniju u Jugoistočnoj Europi s godišnjim prometom većim od 110 milijuna eura, šest proizvodnih pogona u tri zemlje, 1.300 zaposlenih i izvozom u više od 60 zemalja širom svijeta.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!