Europski pružatelj poslovnih govornih usluga na cloudu NFON AG sa sjedištem u Minhenu jučer je u Beču predstavio dvije nove usluge: Cloudya Meet & Share i CRM Connect te najavio kako će se, uz Poljsku, gdje su njihove usluge odnedavno dostupne, sada proširiti na Sloveniju i Hrvatsku. Njihovim servisima trenutno se koristi 50.000 tvrtki u 15 europskih zemalja.

Kako je obznanio Gernot Hofstetter, izvršni direktor NFON-a Austrija & CEE, u Hrvatskoj će nastupiti kroz mrežu prodajnih partnera s kojima već imaju određeni oblik suradnje te kroz nova partnerstva koja planiraju ostvariti u skorijem periodu kako bi postigli nacionalnu pokrivenost. Za početak, fokus pružanja njihovih usluga bit će stavljen na veće poslovne sustave u hotelijerstvu, maloprodaji i IT sektoru, no u perspektivi namjera je ponuditi rješenja što većem broju poslovnih korisnika bez obzira na njihovu veličinu ili djelatnost, dodaje Hofstetter.

Sve usluge od jednog poslužitelja
Dvije nove usluge predstavljene su upravo s tom namjerom: što jednostavnije, fleksibilnije i za svačiji budžet.

Cloudya Meet & Share omogućava i podržava visoku razinu fleksibilnosti, neovisnosti o lokaciji, produktivnosti i efikasnosti. “U mnogo slučajeva tvrtke koriste nekoliko različitih platformi za potrebe različitih vrsta komunikacije. Tada, zbog komunikacijskih kanala više poslužitelja dolazi do poteškoća u komunikaciji i nepotrebnog trošenja resursa na rad i održavanje, što nerijetko završi financijskim troškovima. S Cloudyom i dodatnim setom značajki omogućili smo europskim tvrtkama da dobiju sve usluge od jednog poslužitelja”, kazao je Jan-Peter Koopmann, glavni tehnološki direktor NFON-a.

S druge strane, CRM Connect pak omogućava lakše upravljanje podacima uz jednostavnu integraciju Cloudya desktop aplikacije s više od 60 različitih CRM platformi. “CRM Connect se temelji isključivo na softveru i ne zahtijeva nikakav telefonski hardver. Tako omogućava jednostavno korištenje još više usmjereno prema krajnjem korisniku. CRM Connect povezuje većinu najpopularnijih CRM sustava s našom Cloudya platformom koja je telefonski cloud sistem i nudi kompletnu slobodu u poslovnoj komunikaciji”, zaključio je Koopmann.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!