OstaloICT & FinTechNFON još snažnije ulazi na tržište srednjoistočne Europe

NFON još snažnije ulazi na tržište srednjoistočne Europe

NFON AG, europski pružatelj poslovnih govornih usluga na cloudu, širi svoju prisutnost u srednjoistočnoj Europi otvaranjem ureda u Varšavi i tako pojačava aktivnosti u srednjoj i istočnoj Europi. Odluka da povećaju intenzitet i aktivnosti u ovim državama označava korak naprijed u strategiji razvoja tvrtke.

“Transformacijski procesi koji se trenutno događaju na tržištu srednje i istočne Europe pokazuju ogroman potencijal rasta telefonskih cloud rješenja u nadolazećim godinama. Rad na daljinu neće uskoro nestati, a tvrtke, kako male tako i velike, također povećavaju svoju digitalnu prisutnost, koristeći internetske kanale za stjecanje novih potencijalnih klijenata i održavanje odnosa sa svojim klijentima. Zato je očito da će domaćim tvrtkama trebati što veća podrška. Veselimo se što ćemo pomoći tvrtkama sa sjedištem u Poljskoj, Sloveniji i Hrvatskoj još učinkovitije nego ikada prije”, kazao je Gernot Hofstetter, izvršni direktor NFON GmbH za Austriju i srednjoistočnu Europu.

Europa, tržište prepuno prilika
Danas skoro 90% tvrtki u Poljskoj, Sloveniji i Hrvatskoj ne iskorištava prednosti komunikacije na cloudu, ali tržište se brzo mijenja po ovom pitanju. Do 2025. godine, očekuje se da će 16% tvrtki u Poljskoj, 25% u Hrvatskoj i 30% u Sloveniji prebaciti svoju komunikaciju na cloud, što je u skladu s trendovima u zapadnoj Europi. Ove brojke se također očituju u broju instaliranih NFON AG rješenja u europskim državama, koji se iz godine u godinu povećava za 12,8% što je više od 573.000, prema podacima iz rujna 2021. godine. “Povećana potražnja za uslugama cloud telefonije u srednjoistočnoj Europi ne ostaje bez odgovora. Zajedno s našim partnerima možemo ponuditi pouzdana i jednostavna rješenja, koja ubrzavaju digitalnu transformaciju lokalnih tvrtki i tako ubrzavaju tempo razvoja europskog tržišta i lokalne ekonomije”, kazao je Gernot Hofstetter.

Ured u Varšavi
Trenutno sedam NFON podružnica pruža usluge za više od 50.000 tvrtki u 15 europskih zemalja. Kako bi povećala aktivnosti u srednjoistočnoj Europi, tvrtka je otvorila novi ured u Varšavi, koji će biti prvi ured u ovoj regiji. Također, NFON planira povećati broj zaposlenih koji rade za klijente u Austriji i srednjoistočnoj Europi, što će do kraja 2022. godine rezultirati brojem od 50 zaposlenih koji će pružati podršku korisnicima iz regije. “U sklopu širenja i otvaranja ureda u Varšavi, NFON kreće u akciju zapošljavanja jer ćemo našem timu dodati 13 novih zaposlenika. S uredom u Varšavi i vrhunskim stručnjacima spremni smo ostvariti svoje ambicije rasta. Ulazak na tržište srednje i istočne Europe čini nas iznimno ponosnima, a to znači da možemo nastaviti pružati usluge telefonije u cloudu tvrtkama svih industrija i veličina na još većem broju tržišta i podržavati ih dok zajedno rastemo”, zaključuje Gernot Hofstetter.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...