luis-ibanez-i-josip-simunic-u-konzumuSuper Konzum prodavaonicu u Dankovečkoj ulici u Zagrebu danas su posjetili nogometaši NK Dinama te se družili s Konzumovim kupcima, priopćili su iz tog trgovačkog lanca.

Josip Šimunić, Luis Ibanez, Ivan Tomečak, Šime Vrsaljko, Nikola Pokrivač, Sammir i Fatos Beqiraj družili su se sa svojim najvjernijim obožavateljima, potpisivali autograme, a održana je i promotivna prodaja ulaznica za naredne nogometne utakmice NK Dinama, navode iz Konzuma.

U nekoliko Super Konzum prodavaonica prodavat će se paketi ulaznica za dvije nadolazeće utakmice NK Dinama u Maksimiru: uzvratna utakmica finala Kupa Hrvatske između Dinama i Osijeka koja će se igrati 9. svibnja te zadnja prvenstvena utakmica između NK Dinamo i NK Split, u nedjelju 12. svibnja, na kojoj će se svečano proslaviti osvajanje titule prvaka Hrvatske.

simunic-i-sammirPaketi ulaznica za dvije predstojeće utakmice Dinama dostupni su po vrlo povoljnim cijenama: za tribinu sjever 10 kuna, tribinu istok 20 kuna, a za tribinu zapad 30 kuna.

Ulaznice će biti u prodaji u nekoliko Super Konzum prodavaonica u Zagrebu: Črnomerec(Ilica 288), Sarajevska 6, Dubec(Dubrava 241), Avenue Mall  Novi Zagreb(Avenija Dubrovnik 16), Dankovečka 95, Špansko(Zagrebačka avenija 108), Botinec(Sisačka cesta 2).

U ostatku Hrvatske paketi ulaznica će se prodavati na info pultevima Super Konzuma u sljedećim gradovima: Velika Gorica (A.K.Miošića 64), Kutina (Kralja Petra Krešimira IV bb), Sisak (Petrinjska 11A), Vukovar, (Dvanaest redarstvenika bb), Vinkovci (H.Hrvatinića 96a), Slavonski Brod (Naselje Slavonija II.4) i Požega (Osječka 10).