Tvrtka Jamnica iz sastava koncerna Agrokor pokrenula je novu web stranicu za svoj brend prirodne izvorske vode Jana, izvijestili su iz te tvrtke.

Stranica je podijeljena u četiri cjeline: Priča o Jani, Priča o tebi, Love community i Press centar.

“Priča o Jani” donosi sve informacije o njenom porijeklu, prirodnom mineralnom sastavu, certifikatima i samom asortimanu proizvoda.

“Priča o tebi” bazirana je na činjenici da 60% našeg organizma čini voda, tako ovaj dio novog weba sadrži zanimljive savjete i informacije o hidrataciji, detoksikaciji i potrebnoj količini unosa vode u kojima će svatko pronaći nešto za sebe.

“Love community” u stvari je live stream svih aktivnosti na Jana accountima na društvenim mrežama Facebooku, Twitteru, Youtubeu, Pinterestu i Instagramu. Dok se u Press centru mogu pronaći najnovije vijesti o Jani, njenoj prisutnosti u medijima i aktivnostima.

U priopćenju se ističe kako Janina web stranica, kao jedna od rijetkih u Hrvatskoj, koristi parallax tehnologiju, inače uobičajenu za video igrice, a koja je od nedavno postala trend u svijetu weba.

Poseban značaj ove tehnologije vidljiv je pri pomicanju kroz stranicu i korištenju multipliciranih pozadina, koje se pomiču različitim brzinama stvarajući osjećaj dubine tzv. faux-3D efekt čineći samo pregledavanje sadržaja zanimljivijim.

“Upravo korištenje te tehnologije omogućilo je da se ideja o komunikaciji brenda u storytelling modelu pretoči u djelo. Rezultat je interaktivna stranica s obiljem fotografija i animacija u dvije odvojene vertikale koje tvore sliku o brendu”, navode iz Jamnice.