Nedoumicu oko toga što je važnije za deterdžent – da dobro uklanja mrlje ili da dobro miriše, Saponia je riješila jednim potezom. U novom deterdžentu Faks helizim Shu Shu savršeno je povezana nova formulacija Smart Clean, za vrhunske rezultate pranja i miris parfema kojeg je kreirala Maja Šuput – Shu Shu. Poseban naglasak stavljen je na praškasti deterdžent jer je njegova uloga u čistoći, a posebno u higijeni rublja nezamjenjiva. S novim Faksom, Saponia je još jednom potvrdila svoju izvrsnost u kreiranju proizvoda najvišeg standarda kvalitete, a na policama se može pronaći u obliku praška, koncentriranog gela ili kapsula.

Uživanje u profinjenom mirisu upotpunit će i novi omekšivač Ornel Shu Shu koji prilikom nošenja odjeće pri svakom pokretu tijela otpušta laganu slatkasto cvjetnu kompoziciju pružajući neodoljivu raskoš rublju. Bogat i profinjen miris omogućit će da odjeća i dugo nakon pranja zadrži prekrasan miris.

Osim zajedničkog kreiranja linije proizvoda, s poznatom pjevačicom Maje Šuput-Tatarinov Saponia će realizirati cjelovitu promotivnu kampanju za brendove Faks helizim Smart Clean i Ornel. Kroz cijelu kampanju provlači se slogan Miriše na ljubav. Nova mirisna linija Shu Shu proizvoda bez sumnje će unijeti dodatnu svježinu u našu svakodnevicu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!