Ljubitelji kvalitetne kave mogu od srpnja kušati nove čiste, izvorne i originalne vrste kave koje u svojoj ponudi ima Bazzara. Tršćanska pržionica, koja od 1998. nudi jedinstvenu gourmet kavu za najzahtjevnije stručnjake, širi vlastiti asortiman omogućujući potrošačima da kušaju aromu kave sa svih najpoznatijih svjetskih područja uzgoja kave.

Nova ambalaža stvorena u suradnji s vodećim svjetskim proizvođačem koja svojim modernim i minimalističkim dizajnom podsjeća na područje s kojeg kava dolazi i sadrži sve podatke o nadmorskoj visini, obradi i aromi.

Originalna izvorna kava dolazi isključivo iz jedne zemlje proizvođača i kušajući ju tako čistu omogućuje nam da u šalici kave pronađemo jedinstvene i osebujne karakteristike svakog izvora – otuda i ime “Pure origini” (Čisto podrijetlo) izabrano kako bi identificiralo ovaj novi asortiman proizvoda.

Bazzara predstavlja čak dvanaest vrsta kava: Jamaica blue mountain, Costa Rica SHB, El Salvador SHG, Nicaragua Matagalpa, Kenya AA, Guatemala SHB, India Monsooned Malabar, Papua New Guinea, Ethiopia Sidamo, Santo Domingo AA, Colombia Supremo i Brazil Yellow Bourbon kao pravo putovanje uzduž ekvatorskog pojasa.

Već iz naziva i informacija na ambalaži jasno je da su se braća Bazzara ponovno snažno usredotočila na kvalitetu zelene kave i na profile prženja: istraživački proces koji je omogućio da se predstavi kalibrirana izvorna kava savršena za pripremanje filter kave.

To je novost koja svjedoči dinamici tršćanske pržionice spremne zadovoljiti ukuse onih koji se zbog kulture ili znatiželje sve više suočavaju s načinom konzumiranja kave koja se razlikuje od talijanskih navika. Uvijek s ciljem prihvaćanja raznolike klijentele, unutar linije Pure Origini se pojavljuje i Deca – brazilska izvorna kava bez kofeina, koja omogućuje ljubiteljima “crnog eliksira” da ne odustaju od uživanja u espressu tijekom cijelog dana.

Za više informacija o cjelokupnom novom asortimanu Bazzara i za personaliziranu ponudu možete se obratiti uredu u Trstu na office@bazzara.it.