Uživanje u toploj šalici kave za vrijeme kupovine od danas je moguće u poslovnicama Bipe, prvom lancu drogerija koji svojim kupcima nudi uslugu Franck snogoo kave za van. U deset odabranih Bipa poslovnica diljem Hrvatske možete uživati u kavi snogoo iz jedinstvenog samoposlužnog aparata koji će zadovoljiti sve ljubitelje ovog napitka.

Franck snogoo predstavlja novu eru samoposlužnih aparata jer pruža mogućnost plaćanja napitaka gotovinom, ali i bezgotovinsko plaćanje karticama za sve koji ne vole nositi kovanice i novčanice sa sobom. Vašu omiljenu šalicu kave možete platiti i putem aplikacije snogoo kojom se omogućava pogodnost skupljanja bodova za ostvarivanje besplatnih napitaka. Topli napitci posluženi su u ekološki prihvatljivim papirnatim čašama, a u ponudi se mogu pronaći Franck proizvodi bazirani na espresso kavi i instant cappuccino raznih okusa. Bipa će svojim kupcima od 22. ožujka osigurati i happy hour za vrijeme kojeg će svim posjetiteljima ponuditi besplatnu Franck snogoo kavu za van.

“Briga za kupce nam je na prvom mjestu i želja nam je osigurati im što ugodniji osjećaj za vrijeme boravka u našim poslovnicama. Prateći svjetske trendove, ova inovacija je još jedna u nizu koje smo iz tog razloga pokrenuli, kao prvi lanac drogerija u Hrvatskoj koji nudi ovakvu uslugu”, izjavila je Sanpatricija Vrsaljko, menadžer za trendove i inovacije u Bipi.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!