Novi sladoled Vatreni za potpuno novi doživljaj navijanja

Vatreni Vedran Ćorluka, Luka Modrić i Robert Kovač oduševljeni novim sladoledom

Ovih dana u Ledove škrinje stigao je novi član – sladoled Vatreni. Novoj sladoledno-nogometnoj poslastici nisu mogli odoljeti ni Vatreni Vedran Ćorluka, Luka Modrić i Robert Kovač koji su se za vrijeme snimanja TV spota družili s Ledom Medom – svojim najvatrenijim navijačem i pritom se odlično zabavili. Oduševljeni novim sladoledom kreiranim njima u čast priznali su da neki od najvećih ljubitelja sladoleda dolaze upravo iz nogometnih redova.

Vatreni je sladoled na štapiću s okusom fine vanilije i nugata, prekriven neodoljivim kakao preljevom. Vatreni se nalazi u prepoznatljivom ruhu s crveno bijelim kockicama, a u pakiranju se krije iznenađenje – 3D magnetić  s vizualom nogometaša hrvatske reprezentacije. Najuspješniji će moći skupiti čak 47 magnetića.

Za sve ljubitelje sladoleda Vatreni, Ledo  je pripremio i spektakularnu nagradnu igru. Najvrednija nagrada je putovanje za dvoje u Brazil. Pored glavne nagrade, Ledo je pripremio i iznenađenja u vidu brojnih vrijednih nagrada za prvih 100 vlasnika najbrže popunjenih albuma Vatreni.