Konferencija “Lideri za lidere” u svibnju u Zagrebu

Lideri su ljudi koji pokreću gospodarske procese, a ključna je dugoročna dosljednost u radu i držanje smjera koji vodi prema ostvarenju strateškog cilja. Preuzimanje odgovornosti, predanost i samodisciplina karakteristike su koje determiniraju lidere jer lider postajete kada vam drugi poklone svoje povjerenje, ali prije toga morate sami vjerovati u sebe, svoj uspjeh i voljeti ono što radite.

U organizaciji tvrtki Mirakul d.o.o. i Motivacijski govornik d.o.o., regionalna konferencija Lideri za lidere, s ovogodišnjom temom STRATEGIC MANAGEMENT, LEADERSHIP & LIFE BALANCE, održat će se 16. svibnja 2014. u zagrebačkom Hotelu Westin, a okupit će vodeće hrvatske i regionalne lidere iz područja međunarodnog poslovanja, financija, proizvodnje i obrazovanja, te iz turizma, enogastronomije, sporta i umjetnosti.

Na konferenciji se očekuje više od 250 sudionika iz Hrvatske i regije, većinom poduzetnika i managera iz najuspješnijih regionalnih tvrtaka. Konferencija je suma poslovnog i životnog iskustva lidera iz regije, koncentriranih u četiri strateška panela:

– STRATEGIC MANAGEMENT & LEADERSHIP – Kako razviti strategiju izlaska na nova tržišta?
Panelisti: Ivo Usmiani, Branimir Muidža, Dubravko Hoić, prof.dr.sc. Ivan Đikić, Donald Hudspeth

– STRATEGIC MANAGEMENT & LEADERSHIP – Kako steći i zadržati povjerenje investitora i klijenata?
Panelisti: Ivan Milčić, Vjekoslav Majetić, Igor Greblički, Dragutin Kamenski

– STRATEGIC MANAGEMENT & LEADERSHIP – Financije i konzalting partneri u poslovanju
Panelisti: Hrvoje Zgombić, Boris Galić, prof.dr.sc. Danica Purg, Miroslav Dragičević

– LIFE BALANCE
Panelisti (Turizam & Gastronomija): Vlado Krauthaker, Ivan Gligora, Ivana Kolar, Zdenko Leko

Panelisti (Sport & Umjetnost): Gordan Kožulj, Veljko Barbieri, Dimitrije Popović, Dalibor Matanić, Ivana Medo Bogdanović

Više od dvadeset lidera će u četiri strateška panel razgovora konkretnim primjerima i poslovnim situacijama pokazati s kojim se sve izazovima susreću u svom poslovanju i na koji način prilaze njihovom rješavanju.

Ciljevi konferencije realizirat će se kroz panel razgovore lidera, koje će moderirati Tončica Čeljuska i dr.sc. Jasminka Samardžija, urednica knjige Intervjui sa 100 hrvatskih lidera o životu i razvoju karijere, koja je napravila 100 životnih intervjua s liderima te trogodišnjim istraživanjem došla do temeljnih predispozicija i liderskih karakteristika, a rezultate kvalitativnog istraživanja podijelit će sa sudionicima konferencije u uvodnom dijelu, nakon kojeg slijedi prvi panel.

Svrha konferencije je konkretnim primjerima, poslovnim situacijama i demonstriranjem iznađenog rješenja pokazati s kojim se sve izazovima lideri susreću u svom poslovanju i na koji su ih način riješili. Želja je pokazati kako svatko od nas može puno više nego što misli, a samo je važno upustiti se u to i početi razmišljati “out of the box”, ne prepuštajući se dogmama i razmišljajući u kontekstu pronalaženja rješenja s uvijek otvorenim prozorom za nove prilike, ali čvrsto držeći fokus na onome što želimo razvijati i potom kontinuirano širiti taj fokus jer nema nemogućih misija.

Pokrovitelji konferencije su Vocor media i Virtus dizajn. Medijski pokrovitelji su BIZdirekt, tportal, qLife, Ja Trgovac, SEEbiz.eu, Business magazine, Poslovne novine, SEEbiz.net i Nova Makedonija.

Više informacija o konferenciji, s detaljnom agendom i opisom, možete pronaći na službenim web stranicama: Mirakul Konferencija.

PROMO

Prethodni članakNovi sladoled Vatreni za potpuno novi doživljaj navijanja
Sljedeći članakdm-ov natječaj za hrvatske eko proizvođače traje još tjedan dana