Ivan DečakTV spot priča priču o uspjehu Ivana Dečaka i grupe Vatra, a režirao ga je svjetski poznati redatelj Marco Gentile.

Novi TV spot za Karlovačko predstavljen je sinoć na ekskluzivnoj premijeri u dvorani Gold Class kina Cinestar. Priča o brendu ispričana je na moderan način, u vrhunskoj produkciji i tehnički savršenom video spotu.

Režirao ga je svjetski poznati redatelj s adresom u Los Angelesu, Marco Gentile, jedan od najtalentiranijih redatelja u svijetu oglašavanja, a priča o Karlovačkom ispričana je kroz priču Ivana Dečaka i Vatre.

Novi TV spot u skladu je s nedavno predstavljenim novim identitetom i filozofijom brenda. “Karlovačko je moderan, progresivan i optimističan brend, a kroz njega šaljemo poruku da treba biti optimist, uzeti stvari u svoje ruke te se usuditi iskoristiti prilike koje se nude u životu. Te su ideje inkorporirane u novi TV spot za Karlovačko”, izjavio je Roberto Giugliano, direktor marketinga kompanije Heineken Hrvatska.

On ističe kako to nije još jedna reklama za pivo. “To je priča o našem brendu i prikazana je kroz priču o Ivanu Dečaku i Vatri. Zašto Vatra i Ivan? U njima smo prepoznali sve odlike našeg brenda: optimizam i odvažnost koje vode prema boljoj budućnosti. I upravo nas je taj stav inspirirao za novi slogan za Karlovačko – Najbolje tek slijedi”, zaključuje Giugliano.

Osim Karlovačkog, zvijezda TV spota je jedan od najpoznatijih hrvatskih bendova, Vatra i njezin frontmen Ivan Dečak. “Meni, ali i cijelom bendu, puno znači što je jedan veliki brend, kakav je Karlovačko, prepoznao u nama i našoj priči vrijednosti koje promiče. Naš put do uspjeha bio je dug i nije došao preko noći. Puno smo radili, a kada je bilo teško, nismo odustali, bili smo uporni, nismo čekali prilike, nego smo ih sami stvarali. Pozitivan stav doveo nas je tu gdje smo sad. Zato smo ponosni smo na sebe, ali i ovaj spot”, rekao je Dečak, frontmen Vatre.

TV spot režirao je svjetski poznati redatelj, s adresom u Los Angelesu, Marco Gentile, jedan od najtalentiranijih redatelja u svijetu oglašavanja koji potpisuje spotove za neke od najslavnijih globalnih brendova.

Gentile je režirao glazbene video spotove za svjetske zvijezde poput Coolia i Nine Inch Nails, kao i za neke od najpoznatijih talijanskih glazbenika kao što je Tiziano Ferro.

Novi TV spot za Karlovačko na televiziji će se prikazivati od sutra, 1. travnja.

PROMO