Zagrebački trgovački centar Arena Centar objavio je kako je od veljače 2015. godine započeo suradnju s kreativnom agencijom Imago na području integrirane marketinške komunikacije.

Novi koncept vizualne komunikacije Arena Centra, temeljen na ilustracijama kao osnovnom elementu, a koje autorski potpisuje ruska modna ilustratorica Nataša Šalošvili, bit će predstavljen u marketinškoj kampanji u veljači i ožujku ove godine.

Agencija Imago je već drugu godinu za redom proglašena agencijom godine na najvećem nacionalnom festivalu kreativnog oglašavanja Ideja X, a vlasnik je i nagrade Effie Grand Prix za najučinkovitiju marketinšku kampanju u prošloj godini, pa je ovakva suradnja bila logičan izbor, navode iz centra.

Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra, vrlo je zadovoljna novom suradnjom. “Rezultat suradnje s Imagom i Natašom Šalošvili je ‘drugačija’ kampanja koja je napravila odmak od trenutnih rješenja na domaćem tržištu. Koncepti su testirani na našim ciljanim skupinama i povratne informacije su odlične, što nas posebno veseli”, kazala je.

Arena Centar vodeći je shopping centar na zagrebačkom tržištu, a od svog otvaranja 2010. godine profilirao se kao idealna destinacija za shopping i zabavu. S 8,7 milijuna posjetitelja u protekloj godini i 25 novih trgovina nastavlja biti omiljeni centar Zagrepčana, ali i preferirana destinacija za ulazak međunarodnih brendova na tržište, ističe se u priopćenju.