Dr. Oetker Kvasac za kruh

Čarolija novog Dr. Oetker Kvasca za kruh uspijevat će i iskusnim majstorima i početnicima – posebna receptura u pakiranju od 10 g brzo i uspješno diže slana tijesta za kruh i peciva baš svaki put.

Potrebno je samo umiješati u brašno i uspjeh je neizostavan. Uz novi Kvasac za kruh, i profesionalci i početnici u kuhinji mogu biti sigurni da će čarobnim mirisom savršeno pripremljenog domaćeg pečenog kruha baš uvijek razveseliti ukućane i goste.

Dr. Oetker Kvasac za kruh suhi je pekarski kvasac najviše razine kvalitete, u istom visokovrijednom rangu s postojećim “zelenim” Dr. Oetker Instant kvascem, kojeg domaćice već dobro poznaju i vole.

Prema istraživanjima, u Hrvatskoj se od slanih dizanih tijesta najčešće pripremaju: pizza, slane kiflice (punjene), bijeli kruh, peciva, zatim nešto rjeđe tamni kruh, pogače i lepinje.

Detaljne upute mogu se pronaći i na samoj ambalaži, a odabrana receptura i mjera proizvoda savršeni su za ručno miješanje tijesta, kao i za pripremu u pekaču kruha.

Osim domaćeg kruha, na poleđini ambalaža može se pronaći po jedan od osam originalnih recepata koji će oduševiti sve ljubitelje kiflica, raznih peciva i različitih vrsta kruha. Posebna receptura, optimalna količina i poznata kvaliteta nepogrešiv su recept za ovu čaroliju.

Preporučena maloprodajna cijena pakiranja od tri vrećice Dr. Oetker Kvasca za kruh je 7,30 kuna.

Prethodni članakNovi vizualni koncept Arena Centra razvijen u suradnji s agencijom Imago
Sljedeći članakDr. Oetker Fondant dekor masa