Popularni likovi od 25. kolovoza vladat će Konzum prodavaonicama kroz loyalty program. Disneyjevo Snježno kraljevstvo prevladavat će u mnogim odjelima Konzum prodavaonica.

Frozen i Star WarsS druge strane, Star Wars će vas potaknuti da izaberete stranu na kojoj je sila po vašoj mjeri.

Uključite se i vi u ovu nezaboravnu avanturu! U razdoblju od 25. kolovoza do 19. listopada za svakih potrošenih 75 kuna u Konzumu, kao i prilikom kupnje posebno označenih proizvoda dobivate paketić koji sadrži jedan zvrk i dva žiga. Sakupljanjem žigova ostvarujete popust na igračke ili besplatan Rollinz.

Posebnost programa Snježno kraljevstvo su i atraktivni zvrkovi koji su dostupni u 24 različita dizajna, a namijenjeni su za igru i zabavu cijele obitelji. Kod kuće možete napraviti vlastito Star Wars ”borilište zvrkova” i izazvati cijelu obitelj ili prijatelje na zanimljiv duel. Zvrkovima možete razvijati i svoju maštu slažući ih u zanimljive građevine.

U Konzum prodavaonice dolaze i Starter paketi koji uključuju limenu kutiju za sakupljanje Rollinz figurica s jednom kockicom, ploču s dvije društvene igre, interaktivnu knjižicu i knjižicu za zvrkove. Sakupljanje žigova traje sve do 19. listopada. Svi koji sakupe 10 žigova jedne vrste, mogu osvojiti besplatne Rollinz, a s 24 žiga druge vrste ostvaruju do 50 posto popusta na Star Wars plišane igračke.

U pola cijene možete kupiti i Disney Frozen porculanski set za čaj, i to ukoliko sakupite 24 žiga.

Postanite i vi dio bajkovitih i fantastičnih svjetova i uključite se u novi program vjernosti u Konzum prodavaonicama. Zabavite se i osvojite svoju zvijezdu ili kraljevstvo s nama.

PROMO