NOVO & NEODOLJIVO – Premium sendviči u Pan-peku

Gurmanski sendvič

Predstavljamo vam nove sendviče koji će zadovoljiti i najzahtjevnije. Posjetite najbliži Pan-pek, odaberite svog favorita i zaljubite se – u naš Premium, Gurmanski ili Sendvič s piletinom – na prvi griz!

U Pan-peku od sada možete uživati u novim okusima – za vas smo osmislili i pripremili tri nova premium sendviča! Bogati okusi Pan-peka – tri sočna, bogata, premium sendviča u kojima možete uživati u bilo koje doba dana. Pripremljeni na licu mjesta, sa svježim, pomno biranim sastojcima, u kombinacijama okusa koji će vas osvojiti na prvu. Upoznajte Premium, Gurmanski i Sendvič s piletinom – a zatim trk po svoj novi omiljeni zalogaj!

Gurmanski sendvič
Kako mu samo ime kaže, ovaj sendvič obožavat će gurmani, a mi vjerujemo, i svi ostali! Unutar mekog hamby peciva sa sezamom nalazi se sočni pileći odrezak s grila, rastopljeni cheddar sir i hrskava panceta, a za dodatno bogatstvo okusa tu je birana svježa salata i majoneza koja sve povezuje u neodoljivu cjelinu. Uživajte u punoći okusa sa svakim zalogajem!

Premium sendvič

Premium sendvič
Otkrijte pravu rapsodiju okusa koju skriva Pan-pek Premium sendvič. Hrskavi panirani pileći odrezak spojili smo sa sočnim povrćem s grilla, kockicama mekanog, svilenkastog feta sira i biranom salatom te softy pecivom sa sjemenkama sezama i lana. Meko, sočno, hrskavo i jako, jako ukusno!

Sendvič s piletinom

Sendvič s piletinom
Treći Pan-pek novitet je raskošni sendvič s piletinom. Unutar softy peciva sa sjemenkama sezama i lana, složili smo sočnu paniranu piletinu, slojeve hrskave sezonske salate i sve to začinili finim umakom na bazi mrkve i majoneze. Tko kaže da sendviči ne mogu biti mala gastro remek djela?

Nove premium sendviče potražite u svom najbližem Pan-peku već danas i uživajte u kvaliteti i okusima koje smo s posebnom pažnjom pripremili za vas. U slast!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakLuka Modrić i Dominik Livaković novi su ambasadori Lino Lade i Čokolina
Sljedeći članakMetro i JRE chefovi posjetili konferenciju Gastromasa