Odabrani proizvod godine za Kravicu Kraljicu

Mliječni proizvodi Kravica Kraljica nastaju od 100% domaćeg mlijeka s farmi Belja, Vupika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz cijele Slavonije i Baranje

Asortiman mliječnih proizvoda Kravica Kraljica izabran je kao pobjednik u svojoj kategoriji za Odabrani proizvod godine. Ovaj prepoznatljivi crveni žig kojim se proizvodi Kravica Kraljica ističu među konkurentima predstavlja važno priznanje za kvalitetu i inovativnost proizvoda.

Istraživanje za Odabrani proizvod godine provela je nezavisna agencija NielsenIQ, koja u više od 40 država širom svijeta provodi analize tržišnih kretanja, i to na reprezentativnom uzorku hrvatske populacije uravnoteženom prema spolu, dobi i regiji. Glavni kriteriji ocjenjivanja proizvoda odnosili su se na inovativnost proizvoda, atraktivnost u usporedbi s ostalim proizvodima u kategoriji te namjeru kupnje.

Žig Odabrani proizvod godine predstavlja preporuku potrošača koji biraju svoje favorite između brojnih novih proizvoda dostupnih na tržištu pa Jasenka Barbarić, brand managerica u Belju ističe: “Ova nagrada predstavlja priznanje za našu posvećenost kvaliteti i okusu proizvoda, a uz to je potvrda da su naši mliječni proizvodi omiljeni među potrošačima. Ponosni smo na naš tim stručnjaka i svakodnevnu proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda najviše kvalitete te ćemo nastaviti raditi na razvoju novih proizvoda kako bismo zadovoljili potrebe i očekivanja potrošača. Hvala svima koji su glasali za nas i podržali nas u ovoj nagradi.”

Mliječni proizvodi Kravica Kraljica nastaju od 100% domaćeg mlijeka s farmi Belja, Vupika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz cijele Slavonije i Baranje. Cjelokupni asortiman Kravica Kraljica se ističe po visokoj kvaliteti i punoći okusa, a svježe i trajno mlijeko specifično je i po ekološki prihvatljivoj ambalaži koja je napravljena od 82 posto materijala biljnog porijekla. Karton Kravica Kraljica ambalaže dolazi od drveta, a čep i zaštitni slojevi pakiranja izrađeni su od plastike dobivene od šećerne trske iz održivog uzgoja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakCijene stabilne i nakon 31. ožujka
Sljedeći članakU Njemačkoj zbog inflacije drastično pala potrošnja mesa