U Zagrebu je 17. 06. 2009. održana je regionalna konferencija o web poslovanju tokom recesije pod nazivom “Web::Strategija 5.0 – Anti-recesijski vodič kroz web poslovanje” u organizaciji event management agencije Marketing odjel.

webstrategijaS obzirom na tematiku web poslovanja u recesiji, prijavio se veliki broj sudionika što je stvorilo dodatne organizacijske zahtjeve na samoj konferenciji. Dobrim dijelom ovakvog interesa za temu su i web profesionalci koji su govorili o svojim poslovnim tajnama iz osobnog iskustva – Marin Kordić, Siniša Cvjetković, Marijan Ožanić, Matko Pecotić, Siniša Gavrilović, Ines Majetić, Dario Šuveljak, kao i drugi sudionici panel rasprave. Za vrijeme druženja sa predavačima, cijelo vrijeme su bile osigurane kave i sokovi, ukusan ručak, te besplatna desetominutna Stimulans masaža! U nagradnoj igri znanja, troje sudionika je ponijelo sa konferencije i zgodne nagrade pokrovitelja.

Na petoj Web::Strategiji dodijeljene su i prestižne web nagrade u kategoriji Zlatno web poslovanje. Dobitnike Zlatnih nagrada Web::Strategije predstavio je predsjednik ocjenjivačkog odbora – Dario Šuveljak. Projekti, nositelji Zlatnog web poslovanja su: “CPP – Online knjigovodstvo – Poslovnapodrska.com”, “eZadar.hr”, te “e-ToMiTreba!!”.

Peta Web::Strategija se održala pod zlatnim pokroviteljstvom kreativne agencije Omega Media, srebrnim pokroviteljstvom web studija Virtus Dizajn, brončanim pokroviteljstvom IT tvrtke Internet Softver, učilišta Filaks, tematske tražilice GoCar i renomirane banke Volksbank.

Ovom prilikom organizator najavljuje i šestu Web::Strategiju o primjeni internetskog marketinga kroz društvene mreže sa novim regionalnim predavačima!