Mesna industrija PIK Vrbovec ostvarila je izvrstan rezultat na ocjenjivanju kvalitete šunki i delikatesa od mesa koje je održano u okviru Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Riječ je o jednom od najvećih i najcjenjenijih ocjenjivanja kvalitete u ovom dijelu Europe gdje je, u jakoj konkurenciji 27 proizvođača koji su prijavili 111 proizvoda, PIK Vrbovec osvojio čak četiri nagrade za Šampiona kvalitete, najveće priznanje za vrhunske proizvode u kategoriji, i to za Piko parizer, PIK Zlatnu kuhanu šunku, PIK Mortadelu i PIK Panona salamu.

Uz nagrade za Šampiona kvalitete, PIK-u su dodijeljene i dvije zlatne nagrade za PIK Šunku u ovitku te PIK Dimljenu vratinu u ovitku.

Posebno priznanje stručnog žirija u Novom Sadu za PIK Vrbovec je i povelja Novosadskog sajma za kvalitetu šunki i delikatesa od mesa koja je, kažu u tvrtki, još jednom dokazala vrhunsku kakvoću svih proizvoda.

“Najsuvremenija tehnologija, posebni recepti te tradicija duga preko sedamdeset godina garancija su kvalitete, a nagrade na Novosadskom sajmu potvrdile su kako se trud uvijek isplati. Iako je PIK Vrbovec najveća kompanija u mesnoj industriji Hrvatske i regije, svako priznanje i nagrada, pogotovo kad se radi o sudu stručnjaka, puno znači za PIK. Iskreno nam je drago što su na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu prepoznali kvalitetu naših proizvoda, a još nas više čini zadovoljnima što su potrošači među prvima prihvatili sve naše brendove te su lojalni kupci PIK proizvoda”, navode iz tvrtke.