Održano događanje Metro Extra

Više od 700 malih i srednjih poduzetnika obilježilo početak ljetne sezone 2023.

Metro Hrvatska je u srijedu, 26. travnja, na Metro Extra događanju okupio više od 700 malih i srednjih poduzetnika iz Zadra i okolnih županija kako bi proslavili početak ljetne sezone 2023. U bajkovitom okruženju Zavoda za povijesne znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, uz degustaciju jedinstvenih specijaliteta koje su pripremili vrhunski chefovi, predstavljena su rješenja za unaprjeđenje poslovanja kupaca. Predstavljene je i nova komercijalna politika cijena pod nazivom Profi cijene koja obuhvaća stabilne i niže cijene onih proizvoda koje profesionalni kupci trebaju u većim količinama ili pakiranjima.

Okupljeni su mogli degustirati specijalitete koje su pripremili vrhunski hrvatski chefovi Saša Began, chef restorana Foša i Vjeko Bašić, chef restorana Boba. Također, Metro je malim i srednjim poduzetnicima predstavio proizvode brojnih hrvatskih proizvođača, a na kraju je goste zabavio glazbenik Petar Grašo.

“Iznimno nam je drago što smo uz ovako veliki broj svojih kupaca i partnera mogli obilježiti početak još jedne ljetne sezone. Također, htjeli smo poslati poruku o važnosti malog i srednjeg poduzetništva za turizam, ali i cjelokupno gospodarstvo. U skladu s našom misijom da budemo preferirani partner našim kupcima, neprestano razvijamo nove usluge i koncepte. Tako smo predstavili Profi cijene, novi koncept povoljnih i stabilnih cijena 365 dana u godini, kao i nova digitalna rješenja”, izjavio je Igor Kotaran, direktor marketinga tvrtke Metro Hrvatska.

Tvrtka u Hrvatskoj počela poslovati krajem 2001. godine otvorenjem prvoga veleprodajnog centra na zagrebačkom Jankomiru. Danas posluje s ukupno deset veleprodajnih centara u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku, Puli, Varaždinu, Poreču i Dubrovniku. Nakon više od dvadeset godina poslovanja u Hrvatskoj, Metro se pozicionirao kao lider na HoReCa tržištu na kojemu trenutno opslužuje oko 95 % kupaca u ugostiteljskom sektoru, što čini oko 30 posto potreba tog tržišta. Uz kupce iz HoReCa sektora, Metro je usmjeren prema malim trgovcima te malim i srednjim poduzetnicima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakHUP: Porezna reforma temelj je za brži rast plaća
Sljedeći članakOtvorene druge Plodine u Vinkovcima