Otvorene druge Plodine u Vinkovcima

Moderan format na 2.000 četvornih metara opremljen je vrhunskom opremom, a praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde te pružaju ugodno iskustvo kupovine, izvijestili su iz Plodina

U Vinkovcima, u Ulici Alojzija Stepinca, otvoren je novi supermarket Plodina, ukupno 120. prodajno mjesto u Hrvatskoj.

Drugi je to supermarket Plodina u Vinkovcima, a nalazi se u sklopu retail parka Stop shop. Moderan format na 2.000 četvornih metara opremljen je vrhunskom opremom, a praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde te pružaju ugodno iskustvo kupovine. Za onu svakodnevnu, kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa više puta dnevno svježe pečenim pekarskim asortimanom.


Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva može se pronaći na primamljivom uslužnom pultu gastro delikatesa. Ponudu nadopunjava širok asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu čime Plodine potvrđuju da su pravo mjesto za obavljanje cjelovite kupovine.

U novim je vinkovačkim Plodinama posao našlo 40-ak novih djelatnika, a radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 22 sata.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakOdržano događanje Metro Extra
Sljedeći članakMarketinški trendovi: Diferencijacija je prilika za iskorak na nova tržišta