podravka-juhe-izvlacenje-ftdNagradu od 15.000 kuna na Diners Club potrošačkoj kartici osvojila je Ivana Erjavac iz Ravne Gore

Svi potrošači Podravkinih juha koji su u protekla dva tjedna, od kada je započela Podravkina nagradna igra „5 vrećica srećica”, pohitali u trgovine te kupili pet vrećica bilo kojih Podravka juha i poslali ih na adresu „Podravka vrećice srećice”, p.p. 150, 48001 Koprivnica, sudjelovali su u današnjem prvom uvodnom izvlačenju.

Pristigao je izuzetno velik broj pošiljki, njih više od 18.000, između kojih se izvlačila prva od vrijednih nagrada, a najsretnije ruke bila je Ivana Erjavac iz Ravne Gore koja je u prvom uvodnom izvlačenju osvojila 15.000 kuna na Diners Club potrošačkoj kartici.

Sve ostale pristigle kuverte ulaze u završno izvlačenje koje će se održati 23. studenog ove godine u kojem se uz glavnu nagradu od 100.000 kuna na Diners Club potrošačkoj kartici, mogu osvojiti Electrolux ugradbene perilice posuđa i poklon paketi Podravke.

No, prije glavnog izvlačenja održat će se još dva uvodna izvlačenja: 20. listopada i 5. studenog, na kojima će se također moći osvojiti po 15.000 kn na Diners Club potrošačkoj kartici.

Pozivamo Vas da i dalje nastavite kupovati Podravkine juhe, okrijepite se pravim domaćim okusom koje one nude, a zatim praznim vrećicama u neograničenom broju sudjelujte u ovoj velikoj nagradnoj igri Podravke, poručuju iz koprivničke kompanije.