avenue-mall-osijek-project-large1GTC grupa počela je s kampanjom otvorenja Avenue Malla u Osijeku najavivši uvođenje besplatne autobusne linije od centra grada do Avenue Malla i objavljivanjem liste trgovina u centru, među kojima su i Marlboro Classic i Pierre Cardin.

Avenue Mall Osijek će, osim niza trgovina, imati kino austrijskog operatera Cineplexx i kuglanu Snowfox koja će imati više od 600 kvadrata, pohvalili su se iz GTC grupe te istaknuli da će se u centru naći i jedan najvećih Müller prodavaonica u Hrvatskoj te hipermarket Mercator koji će se prostirati na više od 2500 četvornih metara.

“Užitak ispijanja najfinije kave u gradu uskoro će se preseliti u ulicu Sv. Leopolda Mandića u jedinstvenim atmosferama nekoliko ugostiteljskih objekata s terasama”, poručili su iz GTC-a.

Postotak iznajmljenosti Avenue Malla Osijek je oko 80 posto, a već sad je sigurno da će se u njemu naći trgovine Mercator, Müller, Elipso, Turbo limač, United Colors of Benetton, Algoritam, Oviesse, Terranova, Terranova kids, dm, Sportina Group, Mana Moda, NKD, Esprit, Peko, Lotus Bar, Home Sweet Home, Bata, Tally Weijl, Tom Tailor, Guliver, Limoni, Orsay, ShoeBeDo, Sport Way, Farmacia, Marlboro Classic, Baldessarini, Pierre Cardin, Ragman, Sisley, Stefanel, Gant, Napapijri, MCS, Maras, Galileo, Planet Obuća, Amadeus, Reebok, bio&bio, La dolce vita, Je*s, Shoe Box, Kappa, Tamaris, Fox, Fox kids, Diadema, Kids fashion Z, Franco, Turnover, Martimex, Parfois, Six, Melania, Funky Fish, Zlatarna Celje, Calzedonia i Nike.

avenue-mall-osijek-veljaca-2011-midi1U GTC-u kažu da Avenue Mall Osijek ima jednostavan pristup osobnim automobilima, ali i javnim prijevozom, a naglasili su kako su osigurali i besplatni gradski prijevoz koji će cjelodnevno prometovati na relaciji Gajev trg-Avenue Mall Osijek.

Sličan koncept već ima šoping centar Westgate u Zaprešiću koji nudi besplatan prijevoz do centra s nekoliko lokacija u Zagrebu. (Business.hr)