Osvoji sjajne Barcaffè nagrade najkreativnijom fotografijom

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju dovoljno je ostaviti svoje podatke na web stranici, prihvatiti pravila te učitati fotografiju koja uključuje jednu ili više Barcaffè espresso ON THE GO čaša, prikazane na kreativan način

Ako proljeće i na Vas djeluje tako da Vas čini kreativnima i budi Vašu pokretačku snagu -imamo odličan prijedlog. Sudjelujte u nagradnom natječaju koji je pokrenuo Barcaffè i uhvatite trenutak uživanja s Barcaffè espresso ON THE GO čašom svojom kamerom – te nam fotografiju pošaljite!

Sudjelovati u nagradnom natječaju možete na sljedeći način: sudionik mora na web stranici barcaffe.hr/uhvatitrenutak ostaviti svoje podatke, prihvatiti pravila te učitati fotografiju koja uključuje jednu ili više Barcaffè espresso ON THE GO čaša, prikazane na kreativan način. Fotografije sudionika koje žiri ocijeni kao najkreativnije, a pritom ispunjavaju sve uvjete za sudjelovanje utvrđene Pravilima, dobit će jednu od sljedećih nagrada:

  1. Glavna nagrada nagradnog natječaja – Samsung Galaxy Z Fold3 5G mobilni uređaj
  2. Glavna tjedna nagrada – Samsung Galaxy Watch4 Classic ručni sat (ženski sat od 42 mm, odnosno muški sat od 46 mm)
  3. Utješna tjedna nagrada – Barcaffè čaša za višekratnu upotrebu

Od početka nagradnog natječaja, svaki tjedan, u razdoblju od šest tjedana, žiri će odabrati jednu najkreativniju fotografiju za tjednu glavnu nagradu (sat) i pet kreativnih fotografija za pet utješnih tjednih nagrada (čaša).

Nagradni natječaj se organizira i provodi na cjelokupnom području Republike Hrvatske od 18. travnja od 18 h do 29. svibnja do 24 h.

Požurite po svoju Barcaffè espresso ON THE GO kavu na najbliže prodajno mjesto Barcaffea. Lokacije možete provjeriti web stranici barcaffe.hr/uhvatitrenutak.

Budite kreativni, dajte mašti na volju i iznenadite nas!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakVrhunski govornici i bogat program Greencajt festivala
Sljedeći članakGebrüder Weiss za smanjenje ugljičnog otiska