Tržišne komunikacijeOsvojite nezaboravno iskustvo na ovogodišnjem ULTRA Europe festivalu

Osvojite nezaboravno iskustvo na ovogodišnjem ULTRA Europe festivalu

Za sve obožavatelje ljeta, sunca i najboljih festivala elektronske glazbe Mastercard je pripremio jedinstvenu nagradnu igru. Svi korisnici Mastercard kartica koji se do 24. lipnja prijave na nagradnu igru na Priceless.com imaju mogućnost osvojiti jedan od dva aranžmana za pet osoba. Aranžman uključuje VIP ulaznice za tri dana festivala ULTRA Europe u Splitu koji se održava u Parku mladeži u Splitu, od 7. do 10. srpnja 2022. Dobitnici će osvojiti i tri noćenja u Amphori, službenom Ultra hotelu u Splitu, transfer od hotela do stadiona, poklon-pakete, propusnice za Mastercard VIP zonu te obilazak backstagea uz upoznavanje jednog od poznatih DJ-eva koji će nastupiti na festivalu.

Zadatak je jednostavan – potrebno je samo posjetiti Priceless.com, ako već niste registrirani korisnik platforme, registrirati se svojom Mastercard karticom, unijeti potrebne podatke i uključiti se u utrku za nagrade vrijedne više od 200.000 kuna. Dvoje će najsretnijih sudionika imati priliku povesti po četiri osobe na nezaboravni četverodnevni provod, na jednom od najpoznatijih svjetskih festivala elektronske glazbe.
Za sudjelovanje u nagradnoj igri možete se prijaviti do 24. lipnja, a dobitnici će biti objavljeni najkasnije u srijedu, 29. lipnja na društvenim mrežama Mastercarda u Hrvatskoj. Detalje i pravila nagradne igre možete pronaći na mastercard.hr.

Samo neki od brojnih svjetski poznatih izvođača koji će nastupiti na festivalu su: Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Joseph Capriati, Martin Garrix, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Tiësto, Timmy Trumpet i Vini Vici, a sretni dobitnici će imati priliku jednoga od njih i službeno upoznati.

Nagradna igra dio je programa Priceless.com koji nudi niz različitih iskustava prezentirajući diljem svijeta ono najbolje od naše zemlje. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima, kreiranima posebno za korisnike Mastercard kartica, baš svatko može pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, avanturistima koji obožavaju prirodu, zaljubljenicima u stjecanje novih znanja koje nam donosi digitalna tehnologija ili onima koji se jednostavno žele odmoriti na manje uobičajen način.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Grupa Podravka u prvih šest mjeseci 2024. značajno povećala prihode od prodaje i dobit

Prihodi su porasli za 34,1 milijun eura na 380,4 milijuna eura, a neto dobit iz poslovanja iz koje su isključene jednokratne stavke gotovo 50...

izlog

Zonin: Višestoljetna tradicija u vinarstvu

Utemeljeni prije više od 200 godina, vinogradi obitelji Zonin rasli su zajedno s talijanskim vinskim sektorom. Sedma generacija obitelji Zonin daje strastveni doprinos stvaranju...