Otvoren Interspar hipermarket na Kukuljanovu

Otvorenjem novog hipermarketa na Kukuljanovu i realizacijom investicije vrijedne više od četiri milijuna eura, Spar je dodatno učvrstio poziciju na području Kvarnera

U retail parku Galerija Bakar na Kukuljanovu otvoren je najmoderniji Interspar hipermarket na području Kvarnera u kojem je radno mjesto našlo gotovo 100 novih zaposlenika. Suvremeno uređen prema najvišim tehnološkim i estetskim standardima, novi hipermarket na više od 3500 četvornih metara prodajnog prostora nudi preko 25.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Otvorenjem novog Interspar hipermarketa i realizacijom investicije vrijedne više od četiri milijuna eura, Spar je dodatno proširio svoju prodajnu mrežu i učvrstio poziciju na području sjevernog Jadrana.

Svečano otvorenje uveličali su predsjednik Uprave Spara Hrvatska, Helmut Fenzl, direktor prodaje Interspara, Stipan Škoro, regionalni voditelj Žarko Bešlić, voditelj projekta gradnje Interspara, Marko Plaščar, voditeljica poslovnice Vedrana Knežević, te hrvatska skijašica s najboljim rezultatom ženskog skijanja od 2007. godine, Mrkopljanka Leona Popović, koji su rezanjem svečane vrpce novi hipermarket formalno pustili u rad.

“Otvorenjem Interspar hipermarketa doprinijeli smo urbanizaciji i podizanju funkcionalnosti poslovne zone Kukuljanovo i još jednom potvrdili odličnu partnersku suradnju s riječkom sredinom. Posebno nas veseli i činjenica što u novom Interspar hipermarketu imamo lokalni kutak u kojem nudimo proizvode isključivo domaćih proizvođača i dobavljača. Tako nastavljamo ulagati u našu domaću zajednicu i poticati hrvatsko gospodarstvo”, izjavio je Helmut Fenzl.

Osim bogate, standardne ponude, u novom Interspar hipermarketu na Kukuljanovu nalazi se i Tutto Bene caffe bar i restoran u kojem kupci mogu predahnuti i okrijepiti se u bogatoj gastro i bistro ponudi gotovih jela.

Posebnost najnovijeg hipermarketa na Kukuljanovu je i regionalni blok gdje su na jednom mjestu istaknuti proizvodi malih, lokalnih proizvođača i dobavljača čime Spar Hrvatska nastavlja svoju kontinuiranu podršku domaćim proizvođačima i time potiče razvoj hrvatskog gospodarstva. Neki od proizvoda koji se mogu pronaći u tom dijelu trgovinu su pašareta, proizvod obitelji Ferenčić, kraljica istarske tjestenine – fuži obitelji Marić, paštaria – durum šurlice od durum pšenice, vino vrbnička žlahtina, pašteta od domaćih istarskih tartufa, biljni liker ‘Fiuman’.

U novom hipermarketu kupci svakodnevno mogu pronaći bogatu gastronomsku ponudu, uvijek svjež izbor mesa i ribe te raznovrsnu ponudu domaćeg voća i povrća. Tu su i najmodernije samoposlužne blagajne na kojima kupci mogu svoju kupnju završiti brzo i praktično.

Hipermarket se nalazi na adresi Kukuljanovo 362, a radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok je nedjeljom radno vrijeme od 8 do 20 sati.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPodignute cijene poduprle prihod Heinekena u prvom kvartalu
Sljedeći članakPIS ima rješenje za serijalizaciju i agregaciju u industriji