spar-kastav-glavnaNovi Spar supermarket na Kastvu otvorio je kupcima svoja vrata – Spar Hrvatska nastavlja s širenjem prodajne mreže.

U špici turističke sezone, Kastavce i njihove goste razveselilo je otvorenje novog Spar supermarketa u ulici Šporova jama 1a u Kastvu.

U vrlo uspješnom primjeru javnog privatnog partnerstva (JPP) između investitora kompanije JHL i grada Kastva, otvoren je Spar supermarket na više od 1.000 metara kvadratnih. Zaposleno je 27 djelatnika koji će kupcima biti na raspolaganju od ponedjeljka do subote od 07:00-22:00 sata, te nedjeljom od 08:00-18:00 sati.

“Sa zadovoljstvom ćemo našim kupcima u ovom supermarketu pružiti najbolju uslugu, najveći asortiman i najbolje cijene u gradu”, istaknuo je predsjednik uprave Spar Hrvatska, Helmut Fenzl.

Naglasio je da je u opremanju korištena najmodernija tehnologija – Full LED rasvjeta kojom će se štedjeti i do 15% električne energije. Osim toga, sustavom za korištenje otpadne topline rashladnog sustava zagrijavat će se topla voda čime Spar nastavlja svoju zelenu misiju u očuvanju okoliša.

Fenzl je također otkrio podatak da Spar već sada ima više od 300 postojećih DeSpar artikala, što ih čini najkompetentnijim po pitanju talijanskog asortimana. Kupce će razveseliti s čak 88 novih talijanskih proizvoda koji su posebno ulistani za supermarket na Kastvu. Od toga je 20-ak novih proizvoda robne marke DeSpar a ostalo su proizvodi poznatih originalnih talijanskih brandova.

Iz Spar-a poručuju da ovo smatraju tek početkom intenzivnijeg razvoja prodajne mreže i širenja na Kvarneru i u Istri.