OstaloLifestyle & GadgetsOtvoren prvi Xiaomi Mi Store u Hrvatskoj

Otvoren prvi Xiaomi Mi Store u Hrvatskoj

Nakon otvorenja u Beču krajem svibnja ove godine, kao i nedavnog otvorenja prvog Xiaomi storea u Londonu, četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike Xiaomi, otvorio je vrata Xiaomi Mi Storea u zagrebačkom Arena Centru. U blagdansko vrijeme ponuda sve traženijih i zamijećenijih proizvoda Xiaomi branda tako je postala dostupna i hrvatskim potrošačima, a za što je zaslužna tvrtka Bijelić Co, ujedno i ovlašteni distributer Xiaomi proizvoda za Austriju, Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru.

Otvaranje drugog Mi Storea u ovom dijelu Europe potvrda je sve veće prepoznatljivosti ovog branda na hrvatskom tržištu te tržištu regije, no jednako tako i poslovne filozofije Xiaomi branda da pristup inovacijama treba biti osiguran svima, uz istovremeno uvažavanje stvarnih potreba i zahtjeva potrošača.

Zagrebački Mi Store, smješten na prvom katu Arena Centra ponudit će velik broj najnovijih modela pametnih telefona koji svakodnevno osvajaju globalna tržišta i kupce svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom, no jednako tako i široku te sve traženiju paletu Ecosystem proizvoda. Uz najnovije modele Mi 8 Pro, Mi 8 Lite i Redmi Note 6 Pro, u ponudi zagrebačkog Mi Storea nalaze se i klasične slušalice za pametne telefone, mobilni USB punjači i auto punjači, robot usisavači, električne četkice za zube, ali brojni drugi smart uređaji kojima Xiaomi zaista čini modernu i užurbanu svakodnevicu lakšom.

“Potaknuti izvrsnim iskustvima s otvorenja u Austriji kao i ostvarenim rezultatima, no ne manje važno i porastom interesa hrvatskog tržišta, a u želji daljnjeg jačanja prisutnosti te dodatnog osiguravanja lakše i šire dostupnosti Xiaomi proizvoda ljubiteljima Xiaomi branda, donijeli smo odluku o otvorenju Mi Storea u Hrvatskoj. Posebno sam stoga sretan jer je, samo nekoliko tjedana nakon otvorenja prvog Mi Storea u Londonu, i nekoliko mjeseci nakon otvorenja u Beču, hrvatsko tržište pametnih telefona i Ecosystem proizvoda postalo bogatije za jedan globalan brand, kojim smo zajedno potvrdili da vrhunska tehnologija treba i može biti dostupna svima“, istaknuo je Domagoj Čavar, COO tvrtke Bijelić Co.

“Dolaskom brenda Xiaomi hrvatsko je tržište dobilo još jedan poznati svjetski brend, a kategorija multimedije u Arena Centru je dodatno osnažena. Ovo je odličan primjer kako globalni brandovi prilikom ulaska na hrvatsko tržište biraju upravo Arena Centar. Baš zbog velikog interesa potencijalnih zakupaca, Arena Centar se u 2018. godini proširio za dodatnih 6000 m2 te se iduće godine planira otvaranje retail park od 8000 četvornih metara”, rekao je Tomislav Dekalić, asset manager za Hrvatsku i Srbiju tvrtke Nepi Rockcastle koja upravlja Arena Centrom.

Ispravnost ove odluke dodatno potvrđuju i ovogodišnji poslovni rezultati prema kojima je Xiaomi, već u trećem kvartalu ove godine ostvario svoj godišnji cilj isporuke od 100 milijuna uređaja i to upravo zahvaljujući u najvećoj mjeri seriji Mi 8 uređaja koji će biti dostupni i u sklopu hrvatskog Mi Storea. Pored navedenog, globalno širenje poslovanja vidljivo je i kroz poslovne rezultate trećeg kvartal 2018. godine koji potvrđuju da ovaj kineski vizionar čvrsto drži četvrtu poziciju s porastom isporuke pametnih telefona od 21,2% te rastom tržišnog udjela od 2,2%.

Poznat po nenadmašivim akcijama prilikom otvaranja službenih trgovina, Xiaomi će zasigurno svojim jedinstvenim ponudama i pristupačnim cijenama osvojiti i hrvatske kupce koji dođu na otvorenje prvog hrvatskog Mi Storea u zagrebačkom Arena centru, u subotu 22. prosinca ove godine, a za koje su predstavnici ovlaštenog distributera Bijelić Co pripremili brojna atraktivna iznenađenja.

Do samog otvorenja Mi Storea, ljubitelji Xiaomi branda moći će tako sudjelovati u zanimljivim nagradnim igrama te bogatom zabavnom programu. Nakon što sat otkuca 10.00 sati te Mi Store bude otvoren, u prvih 11 minuta od otvorenja slijedi akcija 1 + 1 gratis, dok u sljedećih 100 minuta slijedi akcija 2 + 1 gratis. Tijekom cijelog subotnjeg dana posjetitelje će iznenaditi i brojne druge akcije poput onih sve traženijih Mi Bandova, pametnih Amazfit Pace i Bit satova, pametnih telefona, Robot Buildera i Mi Scootera.

Najnovije objave

dm Zadar jump održat će se u subotu 27. srpnja

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27....

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...