Otvorenjem novog modernog Spar supermarketa u Donjoj Stubici, u samom srcu Zagorja, ovaj trgovački lanac nastavlja širiti svoju prodajnu mrežu. Građen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, novi supermarket u svojoj će ponudi imati širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Svečano otvorenje svojim dolaskom uveličao je i gradonačelnik Donje Stubice, Nikola Gospočić, koji je uz područnog voditelja Željka Trbojevića, voditeljicu trgovine Ivanu Krajačić i predsjednika Uprave Spar Hrvatska Helmuta Fenzla rezanjem vrpce i formalno pustio u rad novi objekt, poručili su iz Spara.

Kako bi kupnja u novom supermarketu tekla što brže i jednostavnije, kupcima će na raspolaganju biti tri samoposlužne blagajne. Uz moderan prodajni prostor u vanjskom dijelu kupcima su na raspolaganju i 82 parkirna mjesta od čega dva obiteljska i četiri invalidska.

Poznat kao kompanija koja kontinuirano potiče razvoj malih, lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Spar Hrvatska je i ovog puta na svojim policama osigurao prostor za plasman upravo njihovih proizvoda. Tako će u novom supermarketu u Donjoj Stubici biti dostupno svježe meso Delimar, jaja prepelica proizvođača Prepelice Perečinec iz Novog Čiča, tjestenina Koleda, Varžak med, mladi luk OPG-a Nikola Tretinjak te najsvježije domaće voće i povrće.

Pored proizvoda lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Spar će stanovnicima Donje Stubice i okolnih mjesta omogućiti uživanje u bogatoj ponudi u kojoj su dostupne i specijalizirane linije poput Spar Veggie – namijenjene vegetarijancima, veganima, ali i fleksitarijancima, osobama koje uglavnom jedu hranu biljnog porijekla, no povremeno i prigodno jedu i meso. Spar Free From – proizvodima koji ne sadrže gluten ili laktozu, Vital linije za sve one koji žele uravnoteženu prehranu ili neprehrambene linije Rubin, koji nosi certifikat Oeko-Tex Seal of Textile Confidence.

Ono što posebno ističe Spar trgovine od konkurencije je dodatan popust od 10 posto na kupovinu 6 butelji vina, kao i besplatna, praktična i iznimno kvalitetna torba za vino te mogućnost povrata pića koje se ne potroši prilikom obiteljskih ručkova, fešti i slavlja.

Radno vrijeme supermarketa u Donjoj Stubici bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi od 7 do 14 sati.

Tvrtka je prilikom otvorenja uručila i donaciju DVD-u Donja Stubica.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!