Trgovački lanac Konzum otvorio je danas u sklopu trgovačkog centra Portanova svoju najveću i naopremljeniju prodavaonicu u Osijeku i Slavoniji.

konzum-portanova-logoNa gotovo 5.000 m² ukupne površine novi Super Konzum kupcima će nuditi široki asortiman s više od 30.000 proizvoda.

Povodom otvorenja uručena je donacija ustanovi Klinički bolnički centar Osijek – Klinika za pedijatriju u obliku monitora vitalnih funkcija za djecu i novorođenčad čija je vrijednost 108.307 kuna. Ovom donacijom poboljšat će se kvaliteta liječenja najteže bolesne djece na Kliničkom odjelu intenzivnog liječenja.

Usto, Konzum je ovom prilikom donirao i 10 socijalno ugroženih obitelji s velikim brojem djece ukupnim iznosom od 20.000 kuna.

Novi Super Konzum zapošljava 77 djelatnika, a u ponudi ima specijalizirane odjele svježeg asortimana – zelenu tržnicu, ribarnicu, gastro odjel s više od 50 svježe pripremljenih gurmanskih specijaliteta kao i cvjećarnicu te bogatu vinoteku.

Uz sve to, odjeli tehnike, kućanskih aparata, dječjih igračaka, posuđa, tekstila i opreme za dom i vrt, omogućit će Osječanima da svoju kupnju obave na jednom mjestu, ističu iz Konzuma.

Radno vrijeme Super Konzuma Portanova je od ponedjeljka do nedjelje od 8 do 21 sati, a brzu uslugu kupcima osigurat će 20 blagajni.

Prigodom današnjeg otvorenja kupci su počašćeni brojnim poklonima, a organizirana je i velika nagradna igra u kojoj sudionici mogu osvojiti automobil Ford Focus i 30.000 kuna na Diners potrošačkoj kartici.

Na području Slavonije Konzumova maloprodajna mreža uključuje 61 prodajno mjesto u kojima je zaposleno 832 djelatnika, a od početka travnja kupcima na području Osijeka i okolice Konzum će osigurati i uslugu online kupnje.