U sklopu trgovačkog centra Mercator u Daruvaru je danas otvorena prva prodavaonica dm-a u tom gradu, izvijestili su iz tog drogerijskog lanca.

Uz prodavaonicu u Bjelovaru ovo je druga prodavaonica na području Bjelovarsko-bilogorske županije te ukupno 148. prodajno mjesto dm-a u Hrvatskoj.

Novootvorena drogerija raspolaže s asortimanom od 12.000 proizvoda te zapošljava četiri djelatnika tako da dm danas ukupno zapošljava 1209 djelatnika.

Povodom otvorenja nove prodavaonice upriličena je i humanitarna akcija. Gradonačelnik Daruvara Dalibor Rohlik od 10 do 11 sati radio je na blagajni, a dm će ukupan iznos računa u vrijednosti od 30.000 kuna, koje je gradonačelnik naplatio, donirati za uređenje igrališta Dječjeg vrtića “Vladimir Nazor”.

“Otvaranjem novih prodavaonica dm kupcima želi približiti bogatu ponudu proizvoda, ali i filozofiju dm-a, koja čovjeka i brigu za zajednicu stavlja na prvo mjesto. Kao novi član zajednice grada Daruvara odlučili smo donirati sredstva Dječjem vrtiću ‘Vladimir Nazor’ za uređenje dječjeg igrališta”, izjavila je Blaženka Vuić, područna menadžerica dm-a.

Povodom otvaranja prve prodavaonice u Daruvaru, građani su imali priliku kupiti proizvode po izrazito povoljnim cijenama, sudjelovati u nagradnim igrama, a dm je za svaku kupnju iznad 100 kn kupcima osigurao poklone i priliku da zavrte kolo sreće i osvoje poklon iznenađenja, ističe se u priopćenju.