VijestiZemljaOtvorena trgovina začinima u centru Zagreba

Otvorena trgovina začinima u centru Zagreba

Specijalizirana trgovina začinima “Kućarin” otvorila je prošli tjedan svoja vrata u samom središtu Zagreba, na adresi Krvavi most 3, priopćeno je iz tvrtke.

U ponudi koju čini preko 100 začina i začinskih mješavina, gotovih marinada, svježeg začinskog bilja, bućinog i maslinova ulja, kupci mogu pronaći i velik broj posudica za čuvanje začina, mlinaca te ručno rađenih mužara od bračkog kamena.

Uz začine iz cijelog svijeta, koji su većini ljudi do sada bili gotovo nedostupni, tu je i ponuda BIO začina. Posebnost ponude svakako su i kondenzat dima, Grill i BBQ sol koji hrani daju specifičan dimljeni i/ili okus roštilja.

“Volim kuhati, a cijeli život bavim se poslom usko vezanim za začine. Trgovina začinima tako je, za mene, bio logičan korak kojim sam spojio strast sa znanjem i iskustvom. Namjera je nuditi vrhunske proizvode, ali i informirati ljude kako se oni koriste. Začini su zaista ono što svako jelo i piće može poboljšati i ne treba se bojati probati ih, a možda i otkriti neke sasvim nove kombinacije”, objasnio je vlasnik trgovine “Kućarin” Matija Bulić.

“Kućarin” svoje ime duguje nazivu za malu žličicu, a svoj će asortiman proširivati na dnevnoj, tjednoj, odnosno mjesečnoj bazi, kako pristižu novi artikli. Uz osoblje i brošure koji opisuju princip korištenja proizvoda, namirnice za uobičajeni ručak dobit će novu dimenziju, kažu u tvrtki.

“Trenutna ponuda samo je početak, odnosno baza za koju sam smatrao da će kupce potaknuti na korištenje začina, ali puno je tu još prostora za unapređenje i ono što kupci zatraže, pokušat ćemo nabaviti u najkraćem mogućem roku”, naglasio je Bulić.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...