Kesten iz ledaJesen je, vrijeme je bundeva, jabuka, mladog vina, gljiva i kestena. Kesten sadrži visoke nutritivne vrijednosti, pa ne čudi što ga gastro znalci koriste kao glavni sastojak juha, umaka i slastica.

Ledo ih u ponudi ima čak šest, svi su slasni i dostupni – odmah. Kesten snack sa šlagom svojevrsna je prva pomoć kada se zaželite nekog ukusnog deserta s kestenima. Pripravljen je od zlatnog ploda kestena, obogaćen kremastim šlagom, omotan bogatim preljevom od mliječne čokolade. Tu je i Kesten snack punjen višnjom obavijen hrskavom čokoladom, još jedan jesenski desert s nogu koji će vam u čas zasladiti tmuran jesenski dan.

kesten-premium-kadicaNo, možda ste više klasičan tip, pa preferirate kesten pire u čašici?  Ledo ga nudi uz tučeno vrhnje i s komadićima hrskave čokolade.

Tu je i premium verzija za prave znalce, iskonske ljubitelje kesten pirea koji ga smatraju vrhunskom poslasticom i ne pristaju na ništa osim najbolje kvalitete i okusa.

Ledo Kesten pire premium napravljen je od biranih plodova, obogaćen tučenim vrhnjem nježnog i profinjenog okusa te komadićima najdraže čokolade. Pa probajte ne probati.

Kesten RoladaLedo nudi i Ledo Kesten blok, koji možete jesti odmah ili koristiti pri izradi ukusnih kolača, torti, pa čak i slanih delicija.

Ledo Kesten rolada je savršena kombinacija kestena punjenog nježnim tučenim vrhnjem i čokoladnim umakom s dodatnim preljevom na vrhu.

Za koju god se od ovih slastica odlučili, ne možete pogriješiti, jer uz bilo koju od njih jesen postaje bogatija okusima kojima možda i možete odolijevati, ali ne zadugo.