Zašto mijenjati nešto što je dobro, zar ne? Tom mišlju vodio se Pampers koji i ovog proljeća nastavljaju veselu modnu priču s brendom Jolie Petite by Ljupka Gojić te mamama donose neizostavni modni dodatak ove godine – majicu Jolie Petite.

Pampers_Zlata_02Ove godine sreća je još i veća jer Pampers predstavlja nove pelene-gaćice Premium Care Pants koje svakoj mami jamče da će njihovo malo zlato moći istraživati svoje okruženje s puno slobode.

Svaka majka barem se jednom u životu zapitala radi li sve kako treba u toj ulozi te može li biti i bolja.

Ono što bi svaka majka zasigurno trebala poboljšati jest da s vremena na vrijeme stavi sebe na prvo mjesto i ne osjeća grizodušje zbog toga.

Bez obzira na to radi li se o šalici tople kave, dobroj knjizi ili malom ritualu njege, svaka mama morala bi odvojiti malo vremena kako bi si “razveselila” dan.

“Važno je odvojiti vrijeme za sebe, svoje interese i aktivnosti. Samo sretna majka može imati i sretno dijete, a nije li to ono što svaka od nas želi za sebe i svog mališana? Teško je misliti na sebe u trenutku kad je pred tobom najodgovornija uloga u životu. Stoga me ova kampanja dodatno oduševljava jer prelijepim darom razveseljava mene, a istovremeno mi pruža mogućnost da svom djetetu podarim zaštitu kože s pet zvjezdica”, rekla je poznata voditeljica i mlada mama Zlata Muck

Iz godine u godinu Pampers brine upravo za to – da mame budu sretne mame. Do sad su se brojne Pampersove mame već imale priliku uveseliti sitnicama s potpisom Jolie Petite, a sad je red na novim generacijama istih jer je Pampers pronašao novi način kako bi ih bar malo razmazio.

Naime, svaka mama koja u bilo kojem dm-u do kraja travnja, odnosno do isteka zaliha, kupi bilo koja tri paketa Pampersica Premium Care na poklon će dobiti posebno dizajniranu majicu Jolie Petite.

Mame iz iskustva znaju da bebe vole osjećaj slobode. Bilo da se radi o sretnom trčkaranju po plaži ili bezbrižnom prolijevanju vode u kadi, taj osjećaj slobode bebama daje priliku da samostalno istraže svijet, što je jako bitan dio njihovog razvoja.

Nove pelene-gaćice Pampers Premium Care Pants dizajnirane su za aktivne bebe koje su stalno u pokretu, za svakodnevnu upotrebu od trenutka kad prohodaju (između 10 i 12 mjeseca) dok ne prerastu pelene.

Prednosti pelena-gaćica Premium Care Pants su razne, od lakog oblačenja, izvanredne udobnosti i još lakšeg skidanja, bez rizika da se djetetova koža uprlja. Svake noći, kad beba mirno spava, pelene-gaćice Premium Care Pants mogu se koristiti naizmjence s klasičnim pelenama Pampers Premium Care.

Preporučena cijena Pampers Premium care Pants je 69,90 kn.
Za više informacija o Pampersovim proizvodima posjetite web stranicu

PROMO