U petak 17. travnja posjetitelje veleprodajnoga centra Metro Cash & Carry na Jankomiru očekuje druženje s profesionalnim barmenom koji će, u povodu stote obljetnice dizajna Coca-Coline bočice, predstaviti načine savršenoga posluživanja i točenja Coca-Cole iz staklene bočice.

elvis i merlinkaNostalgično će putovanje u prošlost posjetitelji Metro-a doživjeti opuštajući se u ugodnome ambijentu sredine prošloga stoljeća uz Coca-Colino retro vozilo i domaćine čija će osobnost neodoljivo podsjećati na ikone toga idiličnog razdoblja.

Metro i Coca-Cola podsjetit će okupljene kako je nastala slavna Coca-Colina bočica čiji je prepoznatljivi dizajn patentiran 1915. i koji je tijekom prošloga stoljeća zaslužio status ikone popularne kulture.

“Možete sjediti u svojemu domu pred televizorom, vidjeti reklamu za Coca-Colu i znat ćete kako možete piti istu Coca-Colu koju ispija predsjednik SAD-a ili Liz Taylor. Coca-Cola je Coca-Cola i ne postoji ta količina novca koja će vam kupiti bolju Coca-Colu od one koju pije skitnica na uglu ili predsjednik i Liz Taylor. Sve su Coca-Cole iste i sve su Coca-Cole dobre. Liz Taylor to zna, predsjednik to zna, skitnica to zna – a to znate i vi”, izjavio je jednom prilikom slavni umjetnik Andy Warhole.

Coca-Cola je pripremila i posebnu ponudu za kupce ugostiteljskoga prodajnog kanala, a svi koji tijekom travnja i svibnja kupe pet ili više sanduka Coca-Cole u staklenoj ambalaži dobit će komplet za poticanje prodaje – magnetni otvarač i magnete koji različite dizajne čepova boca pretvaraju u jedinstvene Coca-Coline magnete.

U osvježenju uz svoje omiljeno piće posjetitelji mogu uživati u petak 17. travnja od 14 do 17 sati te do kraja svibnja prema rasporedu: petak, 24. travnja, od 16 do 20 sati; subota, 25. travnja, od 9 do 13 sati; četvrtak, 30. travnja, od 16 do 20 sati; subota, 2. svibnja, od 9 do 13 sati; petak, 8. svibnja, od 16 do 20 sati; subota, 9. svibnja, od 9 do 13 sati; petak, 15. svibnja, od 16 do 20 sati; subota, 16. svibnja, od 9 do 13 sati.

PROMO