U skladu sa svojom misijom Pevec nastavlja poboljšavati uvjete rada svojim zaposlenicima. Tako je ove godine znatan dio sredstava uložen u povećanje plaća s naglaskom na one radnike koji su u neposrednom kontaktu s kupcima.

Nakon povećanja, najniža plaća u Pevecu je 4000 kn bruto što odgovara 3200 kn neto i čak je za 600 kn bruto iznad zakonski propisane minimalne plaće.

Istovremeno kompanija je u stalnom rastu te kontinuirano otvara nova radna mjesta, 2017. godinu završili smo s ukupno 1623 radnika, a ta je brojka već u veljači 2018. narasla na 1670, što znači da smo u dva mjeseca otvorili 47 novih radnih mjesta.

Radnici u maloprodaji dodatno se nagrađuju kroz izbor zaposlenika mjeseca te se najbolji nagrađuju Pevec darovnom karticom od 3000 kn, a to je samo još jedan dodatak na već postojeće benefite kao što su jubilarna nagrada, božićnica, uskrsnica, regres, dar djetetu i potpora za novorođenče koje je također uvedena početkom godine.

U Pevecu brinemo i o zdravlju naših radnika i shvaćamo važnost prevencije jer samo zdrav radnik može s predanošću i zadovoljstvom obavljati svoje zadatke. Stoga smo ove godine sklopili i novi ugovor za obavljanje sistematskih pregleda kojim ovu uslugu jamčimo svim našim zaposlenicima za najmanje naredne tri godine. Posebno smo ponosni na činjenicu da su po opsegu usluga ovi pregledi jednaki onima za menadžere.