philips-glacalo-za-kosu-activecare-hp8362Potpuno zaštićena i sjajna kosa glavni je prioritet Philipsovog ActiveCare uređaja za ravnanje kose – Uz inovativne ploče Triple-Care, EHD+ tehnologiju i nježne zvučne vibracije besprijekorno glatka frizura je neizbježna

Svjestan važnosti održavanja zdravlja kose, postojećih i nadolazećih trendova u oblikovanju kose, Philips je razvio ActiveCare uređaj za ravnanje kose HP8362 koji je vrlo jednostavan za korištenje i omogućuje maksimalnu zaštitu i vrhunski sjaj kose. Slijedeći slogan Philipsovih stručnjaka za kosu – “Više stila uz minimalnu gnjavažu” – namijenjen je svim ženama koje drže do zdravlja kose i žele trendy frizurom izraziti svoju osobnost.

Zahvaljujući idealnoj kombinaciji Triple-care tehnologije, keramičkih ploča s tehnologijom EHD+ i tehnologije soničnih vibracija, ActiveCare glačalo za kosu ostvaruje maksimalan sjaj kose istodobno je čuvajući od pregrijavanja.

Odlični rezultati u kraćem vremenu mogući su uz jedinstvenu funkciju nježnih zvučnih vibracija koje jednoliko raspoređuju kosu po keramičkim pločama u samo jednom potezu izbjegavajući oštećenje čak i pri visokim temperaturama.

Ovo glačalo za kosu, koje istodobno brine o zdravlju kose i trendovima u oblikovanju kose, može se pohvaliti i Triple-Care keramičkim pločama koje se ubrajaju u materijale koji su prirodno mikroskopski glatki i trajni.

Izrađen od jednog od najboljih materijala za izradu ploča za ravnanje, nesmetano klizi kroz kosu i ostavlja je savršeno ravnom. Dodatnu pogodnost čini funkcija automatskog zaključavanja gumba uz koju slučajno uključivanje i isključivanje uređaja je stvar prošlosti omogućavajući potpunu kontrolu nad uporabom uređaja.

Mnogi uređaji za ravnanje kose obično imaju neravnomjernu temperaturu koja može ugroziti završni rezultat frizure i oštetiti kosu. Međutim to nije slučaj kod ActiveCare glačala za kosu jer upravo TempPrecision tehnologija održava konstantnu temperaturu ravnajući kosu pri temperaturi koja je za nju nježnija, a osigurava upravo onakvu frizuru koju ste oduvijek željeli.

Ono po čemu se još ActiveCare uređaj za ravnanje kose razlikuje od ostalih na tržištu je napredna EHD+ tehnologija koja omogućuje izuzetno jednoliko raspoređivanje topline čak i pri visokim temperaturama. Tako se ActiveCare glačalo za kosu dodatnom zaštitom i naprednim značajkama nametnuo kao vodeći uređaj u stiliziranju zdrave i sjajne kose bez kompromisa po pitanju željene frizure.

Novi model uređaja za oblikovanje kose može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirna cijena modela je 549 Kn.

Promotivna objava