perutnina-ptuj-pipo-cakovec-prirodno-fit-pilePileće meso i proizvodi Perutnine Ptuj – Pipo Čakovec proizvedeni su u Hrvatskoj na prirodan način u okviru integriranog procesa i sustava KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost).

U sustavu KSS pod stalnom je kontrolom svaki postupak proizvodnje “od polja do vilice”, a finalni proizvod je Made in Croatia.

Ukusno pileće meso Perutnine Ptuj – Pipo Čakovec zdravo je i hranjivo, lako probavljivo, visoko kvalitetno i odličnog okusa, ima niski sadržaj masti i usto je jednostavno za pripremu.

Svježe pileće meso ima relativno kratki rok trajanja. Novost u ponudi čakovečkog proizvođača je pakovanje svježeg i mariniranog mesa u kontroliranoj atmosferi.

Jedna od prednosti nove linije za pakovanje svježeg i mariniranog mesa u kontroliranoj atmosferi je povećanje roka upotrebe na osam dana pri čemu meso duže zadržava svoju kvalitetu i svježinu.

Drugi pozitivni aspekt je inovativno egalizirano pakovanje koje olakšava kupovnu odluku. Pakovani proizvodi do 1000 g uvijek su iste težine i uvijek s istom cijenom po komadu, a ne više po kilogramu.

Proizvođač: Perutnina Ptuj-Pipo d.o.o. Čakovec, Rudolfa Steinera 7, 40000 Čakovec

Tel/fax: +38540/372-888, +38540/372-880

Internetska stranica, e-mail: www.perutnina.com, info@perutnina.hr