PIS novi tehnološki dobavljač Vinkoproma

Kao vodeći ERP proizvođač specijaliziran za prodajne procese, PIS će implementacijom IPIS+ rješenja svakako doprinijeti unaprjeđenju poslovanja tvrtke Vinkoprom

Slavonski trgovački lanac Vinkoprom službeno je odabrao PIS za svog novog tehnološkog dobavljača. Jedan od ključnih razloga zbog kojih je PIS prepoznat kao kvalitetan strateški odabir upravo je PIS-ov tailor-made pristup koji će podržati komparativne prednosti Vinkoproma, kao i konzalting poslovnih procesa kojeg PIS nudi, objavile su kompanije.

“Odlučili smo da je IPIS+ ERP prvi korak u našoj digitalnoj tranziciji. Sigurni smo da ćemo uz ovakav pristup iskoristiti sve prednosti novog softverskog rješenja”, istaknuo je Vladimir Raguž, direktor Vinkoproma.

Kao vodeći ERP proizvođač specijaliziran za prodajne procese, PIS će implementacijom IPIS+ rješenja svakako doprinijeti unaprjeđenju poslovanja tvrtke Vinkoprom. Implementacija PIS-ovog rješenja u Vinkoprom poslovnice već je započela, a u sklopu iste zaposlenicima će biti pružen konzalting na području category managementa i slaganja asortimana te logistike. Uz IPIS+ ERP, Vinkoprom je svoje maloprodajno rješenje unaprijedio MIS poslovnom inteligencijom, POS rješenjem te mobilnom aplikacijom za rad u dućanu i skladištu.

“Naš novi klijent Vinkoprom predstavlja PIS-ov iskorak u segment tzv. home improvement odnosno DIY (Uradi sam) dućana. Iznimno nam je drago što smo prepoznati kao pouzdani tehnološki dobavljač softverskog rješenja. Zahvaljujemo tvrtki Vinkoprom na ukazanom povjerenju”, poručio je Krešimir Ćurković, direktor PIS-a.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakTri zlatne medalje za Vina Belje
Sljedeći članakVladin paket mjera: Za ublažavanje rasta cijena energije 1,18 milijarda eura