hugh-hefner-bavaria-largeBavaria uskoro počinje s emitiranjem novog TV spota s američkim celebrityjem, uspješnim poduzetnikom i osnivačem Playboyevog carstva Hughom Hefnerom.

S ovim TV spotom, snimljenim u slavnoj Playboy vili u Los Angelesu, Bavaria nakon Don Johnsona, Marca van Bastena and Mickeya Rourkea surađuje s još jednom izvanrednom osobom, priopćeno je u petak iz tog proizvođača piva.

Danas je Hugh Hefner poznat uglavnom po svom Playboy carstvu i kao visoko profiliran karakter u svijetu glamura. U pedesetima i šezdesetima uspješno je koristio svoj TV show, Playboy magazin i Playboy Jazz Festival kako bi povezao velike zvijezde poput Marilyn Monroe, Milesa Davisa, princeze Grace i Boba Dylana sa svojim imenom.

Hefner je također na svoj osebujan način uspješno osudio razne društvene probleme poput rasne diskriminacije i ograničavanja slobode govora.

Peer Swinkels, član Uprave Bavarije objašnjava: “Za nas je Hugh Hefner visoko profilirana slavna osoba kao i izvrstan poduzetnik koji se usuđuje biti svoj. Bavaria se snažno poistovjećuje s njegovim nekonvencionalnim poduzetništvom i načinom na koji ostaje dosljedan svom putu. TV spot prikazuje kako Hefner može doživjeti svoj svijet iz snova s dozom rezerve. Takav osjećaj za perspektivu savršeno se uklapa u našu ‘Eto’ kampanju.

Izvanredno je što je Hugh Hefner odlučio sudjelovati u našoj kampanji. S 85 godina Hefner se rijetko odlučuje na snimanje reklama. Međutim, predomislio se nakon što je vidio originalni scenarij Bavaria TV spota i iznimno je zadovoljan rezultatom, ističu iz Bavarije.

Kao nezavisni proizvođač piva, Bavaria ima jedinstvenu poziciju na međunarodnom tržištu. Obitelj Swinkels vodi kompaniju već sedmu generaciju u čijem su vlasništvu i plantaže ječmenog slada tako da kompanija kontrolira cijeli lanac proizvodnje.

Bavaria je jedini veliki proizvođač piva u Nizozemskoj koji proizvodi svoje pivo koristeći prirodno čistu mineralnu vodu iz vlastitih izvora. Upravo to opisuje Bavarijinu filozofiju: neprekidni visoki standardi u proizvodnji piva.

Od 6,5 milijuna hektolitara piva koje se proizvode godišnje, 65% namijenjeno je izvozu u 120 zemalja svijeta.