Nakon prošlotjednog otvorenja supermarketa u Istri, danas je i Dalmacija dobila još jedan moderan supermarket Plodina, i to u Kaštel Sućurcu, na adresi Ulica Satnije Putalj 5. Najnoviji supermarket 92. je prodajno mjesto Plodina u Hrvatskoj. Na ukupno 2.800 četvornih metara, od kojih je 1.800 četvornih metara moderno i funkcionalno uređenog prodajnog prostora sa modernim caffe barom, postavljena je visokokvalitetna oprema koja će kupcima osigurati najugodnije iskustvo kupovine.

Koncept prodajnog prostora osmišljen je tako da kupac brzo i jednostavno pronađe sve što mu je potrebno, te na jednom mjestu obavi kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brandova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Odjel zelene tržnice svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća.U samoposlužnoj pekari svježi pekarski proizvodi dostupni su tijekom cijeloga dana, te zasebno pakirani kako bi se kupcima osigurala najveća razina higijene. Kroz ponudu neprehrambenih proizvoda Plodine su osigurale sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta, te zaposlile 50 djelatnika, a očekuje se kako će taj broj tijekom ljetne sezone i rasti, a sve kako bi se osigurala najkvalitetnija usluga lokalnom stanovništvu i turistima tijekom ljetnih mjeseci.

U tjednu otvorenja za kupce su pripremljene posebno atraktivne akcije, a prilikom samog otvaranja kupcima su podijeljeni poklon paketi uz ugodnu glazbu DJ-a, roštilj i degustacije, poštujući i dalje epidemiološke mjere dezinfekcije ruku i fizičke distance.

Supermarket Plodine Kaštel Sućurac za svoje će kupce svakodnevno raditi od 7.00 do 22.00 sata.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!