pik-rostiljada-2Poznati gurmani posjetili su Jarun i uživali u zabavnoj atmosferi

U organizaciji Narodnog radija, 24 sata i PIK Vrbovca u subotu je održan treći po redu “Narodni roštilj uz PIK” na Jarunskom jezeru u Zagrebu. Neizostavan gurmanski događaj posjetili su i poznati mesoljupci Ivana Radovniković, Denis Dumančić, Branko Ognjenović i voditelj cijelog događanja Davor Dretar Drele, izvijestili su iz mesne industrije PIK Vrbovec.

Odličnu atmosferu dodatno su zagrijali i poznati gosti koji su se i sami okušali u spravljanju ukusnih mesnih specijaliteta PIK Vrbovca te pokazali kako su vrlo vješti u pripremi roštilja, a još spretniji u zabavnom druženju uz ukusne delicije.

Zagrepčani su se okupili u velikom broju na Jarunu te još jednom dokazali kako su ljubitelji aktivnosti u prirodi, a pogotovo ako je riječ o pripremi roštilja, jer baš svatko ima neku svoju malu tajnu zbog čega je njegov roštilj najbolji.

Upravo su se na Jarunu povodom “Narodnog roštilja uz PIK” razmjenjivali tajni recepti među majstorima od roštilj zanata uz dobro raspoloženje i odlične primamljive mirise roštilja, koji su privukli i slučajne prolaznike.

U natjecateljskom dijelu programa pod voditeljskom palicom Davora Dretara Dreleta, od pet ekipa koje su se prijavile na ovo natjecanje pobijedila je ekipa Teletabisa i to u vrlo tijesnoj borbi. Ekipa Renome produkcija, treće mjesto je proslavila kupanjem u Jarunu te najavila povratak na Bundek 12. svibnja, gdje planiraju konačno i pobijediti.

Veselo društvo prvi je ovosezonski roštilj pripremilo na poznatom okupljalištu zagrebačkih ljubitelja roštilja Jarunu te uz odličnu atmosferu, mesne delicije PIK Vrbovca i tamburaški sastav Slavonski san obilježilo početak turneje “Narodnog roštilja uz PIK”.

Iz subote u subotu sve do početka lipnja roštiljade će se održati u Rijeci, zagrebačkom Bundeku, Slavonskom Brodu, Osijeku i Zadru te će zasigurno razveseliti brojne ljubitelje ovog “sporta” i okupiti mnoštvo ljudi u svakom gradu, poručuju iz PIK Vrbovca.