avenue-mall-osijekProcjenjuje se da će Avenue Mall Osijek, kada bude završen, pridonijeti upošljavanju više od 600 djelatnika

U Osijeku je u petak održano svečano otvaranje radova na početku izgradnje Avenue Mall Osijek koji je u ovom trenutku najveći centar toga tipa u ovom dijelu Hrvatske.

“Očekujemo da će Avenue Mall Osijek, u čiju izgradnju GTC, kao jedan od najvećih developera na području srednje i jugoistočne Europe, ulaže više od 55 milijuna eura i koji otvara svoja vrata 21. listopada 2010. god., dati značajan razvojni impuls gradu Osijeku i široj okolici,” istakao je danas dr. Siniša Slijepčević, direktor projekata GTC-a.

Procjenjuje se da će Avenue Mall Osijek, kada bude završen, pridonijeti upošljavanju više od 600 djelatnika te veći dio od 55 milijuna eura platiti za izvršene usluge u izgradnji i opremanju tvrtkama sa osječkog područja. Kamen temeljac su u prisustvu niza osječkih uglednika, poslovnih ljudi i budućih zakupaca te diplomatskih predstavnika pojedinih zemalja položili Vladimir Šišljagić, župan Osječko-baranjske županije i Krešimir Bubalo, gradonačelnik Grada Osijeka, koji su tom prilikom naglasili da je riječ o prvoj mega međunarodnoj green field investiciji na širem osječkom području.