Podravka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete

Podravka je najbolja hrvatska kompanija po omjeru cijene i kvalitete svojih proizvoda za 2010./2011. godinu, ocijenili su hrvatski potrošači dodijelivši joj priznanje Best Buy Award, izvijestili su danas iz koprivničke prehrambene kompanije.

Osim što je ocijenjena kao najbolja kompanija, Podravka je osvojila certifikate u još osam kategorija: Gotova jela (konzervirana), Dodaci jelima, Juhe iz vrećice, Konzervirano povrće, Konzervirano voće, Riblje konzerve, Žitarice za doručak i Prilozi jelima.

Certifikat, koji suradnji s tvrtkama Axios i PriceWaterhouseCoopers dodjeljuje Best Buy Award Hrvatska, u ime Podravke preuzeo je član Uprave Krunoslav Bešvir na svečanoj dodjeli 15. listopada u Zagrebu.

“Hrvatski potrošači u Podravkinim su proizvodima prepoznali najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu, čime smo opravdali povjerenje potrošača u Podravkine marke. One stoga s ponosom mogu nositi Best Buy Award medalju rezerviranu za proizvode i usluge vrhunske kvalitete i odlične cijene”, rekao je tom prigodom Bešvir.