Podravka partner humanitarne kampanje “Meni trebaš ti”

Na konferenciji za medije predstavljena je jedinstvena humanitarna kampanja pod nazivom “Meni trebaš ti”, udruge “SVE za NJU” i grupe “The Frajle”, u suradnji s partnerima među kojima je i Podravka.

Potaknuti mišlju kako je briga za vlastito zdravlje, ali i podrška svima oboljelima od teških bolesti potrebna svih 365 dana u godini Podravka je ponosni partner kampanje “Meni trebaš ti” – upravo s ciljem isticanja važnosti kontinuirane brige za vlastito zdravlje i potpore svim oboljelima, ističu iz koprivničke prehrambene kompanije. Kampanja je započela donatorskom večerom u hotelu Sheraton, na kojoj su nastupale Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Amira Medunjanin, Maya Sar i The Frajle.

Donatorska večera je bila izuzetno uspješna i kao najava humanitarnog koncerta grupe “The Frajle” koji će se održati u KD Lisinski 19.11.2014. Sav prihod od prodaje karata za koncert se donira Udruzi “SVE za NJU!”.

U kampanju se, također, možete uključiti  kupnjom CD-a “Meni trebaš ti” i kupnjom proizvoda od kojih će određeni dio biti doniran Udruzi za nastavak rada, osobito za nastavak provedbe programa Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima.

“Ponosni smo partner kampanje “Meni trebaš ti” jer vjerujemo da su istinska briga za zdravlje i pružanje potpore oboljelima od teških bolesti potrebni kroz cijelu godinu. Kao kompanija koja rado promiče društvenu odgovornost, Podravka će i dalje nastaviti suradnju s udrugom “SVE za NJU”, ne samo putem kampanje, već i putem kontinuiranog savjetovanja i organiziranja kulinarskih radionica na temu “Zdrave i prilagođene prehrane” – kojima želimo dati doprinos i pomoći korisnicima Udruge, upravo u području u kojem smo najkompetentniji. Osim toga, upravo danas, u suradnji s Medveščakom, završava i projekt licitacije dresova igrača čiji će prihod biti doniran Udruzi – u svrhu organiziranja spomenutih kulinarskih edukacija. Jedan od dresova, Podravka poklanja Udruzi “SVE za NjU”- kao lijepu uspomenu na ovu humanitarnu kampanju te našu međusobnu uspješnu  suradnju”, izjavio je Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke.

Udrugu “SVE za NjU” tako je vrlo ugodno iznenadila gesta KHL Medveščaka i Podravke – poklon jedinstvenog ružičastog dresa iz zajedničke kampanje “One trebaju našu podršku i zbog njih mijenjamo boju našeg dresa”. Dresovi igrača s te utakmice još su danas na aukciji široj javnosti, a prihod od licitacije namijenjen je Udruzi – u svrhu organiziranja spomenutih kulinarskih edukacija.

Almenka Balenović, predsjednica Udruge “SVE za NJU!” u uvodu je poručila: “U ime Udruge zahvaljujem se svim partnerima kampanje, među kojima su; Podravka, Zagrebačka banka, Dietpharm, Martifarm, dm –  drogerie markt i Melem koji su omogućili realizaciju humanitarne kampanje “Meni trebaš ti”.”

Posebno iznenađenje na konferenciji za medije upriličile su i The Frajle, koje su umjesto uvodnih riječi napravile ono što najbolje rade – zapjevale te u dobrom raspoloženju najavile dugoočekivani koncert “Meni trebaš ti”.

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča osvojile su srca publike još  2009. godine sa svojim obradama čija ih posebnost izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni i njima su magnetski privukle publiku različitih glazbenih žanrova.

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja “SVE za NJU” osnovana je 2008. godine kao dobrovoljna, humanitarna organizacija s ciljem pružanja  informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima.

Udruga je vrlo aktivna u organizaciji edukativnih tribina u većim hrvatskim gradovima, o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka dojke i raka vrata maternice, kao dva najučestalija raka kod žena. U proljeće 2010. svečano je otvoren dugoočekivani Centar u kojemu sve žene oboljele od (bilo koje vrste) raka i njihove obitelji mogu potražiti prijeko potrebnu psihološku pomoć.

Prethodni članakHrvatska s najvećim skokom industrijske proizvodnje u EU
Sljedeći članakAlibaba: Na “Dan samaca” potrošeno devet milijardi dolara