Mreža zbirnog prijevoza System Alliance Europe pojačava se na području Italije i Irske. Od 1. srpnja 2019. špedicije Bianchi & C. SRL sa sjedištem u Comu (IT) i PRL Freight Ireland Unlimited Co sa sjedištem u Dublinu (IE) osnažit će europsku mrežu zbirnog prijevoza.

“Nova partnerstva ukazuju da smo na pravom putu. Zajednička suradnja je i dalje vrlo atraktivna budući da smo se još više otvorili, te ne razmišljamo o klasičnoj zatvorenoj varijanti”, kazao je predsjednik Upravnog odbora System Alliance Europe, Oliver Rüter.

Glasnogovornici tvrtki, Marco Zennaro (Bianchi) i Michael Kenny (PRL) najprije su potpisali predugovore povodom skupštine partnera u Birminghamu iskazavši suglasje: “Partnerstvom činimo ispravan korak. Standardi ugrađeni u kooperaciju pomažu nam znatno povećati razinu usluge za kupce. K tomu se radujemo mogućnosti da sudjelovanjem u System Alliance Europe steknemo nova partnerstva.”

Suradnja će omogućiti značajan dobitak proširenjem usluga. Binachi u Italiji radi sveobuhvatnu mrežu preuzimanja i dostave s garantiranim tranzitnim vremenima, a PRL je već vodeći pružatelj logističkih usluga u Irskoj te radi za niz renomiranih klijenata kao pružatelj kompletne usluge.