poli_rio_1Autori serije filmskih hitova Ledeno doba ovoga puta pripremili su nezaboravnu avanturu male papige Blu i njezinih prijatelja kroz koloristične krajolike Brazila.

Živopisnim likovima u ludoj avanturi ispunjenoj komedijom i glazbom tijekom najveće proslave na svijetu, Karnevala u Rio de Janeiru, pridružio se i Poli.

Inspiriran filmom i Brazilom, Poli je odlučio najsretnijem i najvjernijem kupcu omogućiti da osjeti čaroliju Rio de Janeira. Osim ludog provoda u Riu, Poli nagradna igra može vas odvesti i u Disneyland u Parizu ili Legoland u Njemačkoj.

Ove fantastične nagrade imaju priliku osvojiti svi koji od 31.03. do 14.05.2011. godine kupe proizvod brenda Poli i svoje podatke i broj računa pošalju SMS-om na 60045 ili na www.poli.com.hr.

Nagradna igra je samo dio promotivnih aktivnosti robne marke Poli koje uključuju televiziju, radio, tisak, Internet, kino, city lighteve, promocije na prodajnim mjestima i nagradnu igru na Facebooku.

Najbrže dobitnike koji točno odgovore na postavljena pitanja na Facebooku, Poli vodi u kino na sinkronizirani animirani spektakl Rio.

Animirani sinkronizirani film Rio, koji u naša kina dolazi 14. travnja, priča je o papigi Blu koja ne može letjeti pa uz pomoć svojih prijatelja kreće u uzbudljivu avanturu daleko od doma, na put prema Rio de Janeiru. Zabavni i simpatični likovi iz crtića Rio u pustolovini ispunjenoj glazbom i smijehom osvojit će srca svih klinaca.

Poli svojim jedinstvenim okusom i kvalitetom osvojila je brojne generacije. Bez obzira o kojem se proizvodu radi: klasičnom, s povrćem, sa sirom i light salamom ili je riječ o Poli snack i Poli pate, svi se proizvode samo od najkvalitetnijeg mesa i na najsuvremenijim tehnološkim linijama. Bogat doručak, ukusan popodnevni međuobrok ili slasna večera  – uz Poli je užitak u svakom zalogaju neizostavan.