podravka-blanka-2011-largeBlanka i Podravka surađuju već 10 godina

Podravkina izvorska voda Studena i dalje će biti uz najbolju svjetsku atletičarku Blanku Vlašić. Ugovor o sponzorstvu potpisali su danas u Koprivnici predsjednik i članovi Uprave Podravke Miroslav Vitković, Marin Pucar, Krunoslav Bešvir i najtrofejnija hrvatska atletičarka Blanka Vlašić.

Riječ je o desetljeće dugoj uspješnoj suradnji, a novim ugovorom o sponzorstvu Podravka, odnosno njezin brand Studena, u sljedeće će dvije godine podržavati Blanku u njezinim novim sportskim dostignućima, ističe se u priopćenju Podravke.

“Ne sumnjamo kako će Blanka i dalje uspješno promicati našu domovinu diljem svijeta zahvaljujući svojim odličnim sportskim rezultatima, ali jednako tako i našu kompaniju koja je znala prepoznati najbolje. Čast nam je i zadovoljstvo što se naš brend veže uz Blankino ime jer riječ je o najboljoj atletičarki svijeta”, naglasio je prigodom potpisivanja ugovora predsjednik Uprave Podravke Miroslav Vitković.

Blanka Vlašić kazala je kako je Podravka s njom od samih početaka njezine karijere te je stoga i uzajamno povjerenje tim veće. Svjesna je kaže, da je mladim sportašima teško nalaziti sponzore, a Podravka je u nju vjerovala kada nije bila tako veliko sportsko priznato ime.

“U najljepšim trenucima, ali i u onima kad mi je bilo najteže, Podravka je bila uz mene. Od srca hvala Podravki i svim vrijednim ljudima koji pomažu da ova kompanija prepoznaje prave vrijednosti”, kazala je najbolja svjetska atletičarka.

Studena je s razlogom odabrala upravo Blanku Vlašić da joj bude zaštitno lice jer riječ je o energičnoj, samosvjesnoj i šarmantnoj osobi što je i pokazala posjetivši zaposlenike Podravkine tvornice Juha i Vegete na njihovim radnim mjestima.

Obećala je kako uspješan nastavak suradnje s Podravkom podrazumijeva i njezin daljnji osobni sportski uspjeh jer ima za cilj ljestvicu podići još više, kaže se u priopćenju.